prvič
Živ!
Morm povedat kaj se mi je včeri zgodil…s tipom sma že dva meseca skupi in mama še vroče, vroče večere…no in včeri, ko me je tko nasaju na svojga korenjaka in mi je skor pršl, ga je ven potegnu in mi ga je začel počasi rinit v rito..ker sem bla skor v sedmih nebesih sem mal počakala kaj bo…morm rečt, da me je na začetku zabolel oziroma zapeklo sam potem mi je pa prijal…mojmu mucu je mal prehiter pršlo, tko da ne vem al bi mi pršlo al ne…pa me zanima al je kteri pršlo analno?? men je blo včeri prvič in mislim (upam) da ne zadnjič…a mate kake izkušnje s tem…
papa in se ljubite
hihi..kaj pa je to analno;))
Hop Marinka gremo u galop..ja anala je neki zlo lepga..orgazem tam božanski, bolj intenziven..seveda pa si ponavadi me pomagamo mal z rokcam..se dražimo tam kjer paše..medtem ko nas on nasaja v rito..sicer pa vsaka po svoje..mogoče ti pride celo brez draženja ščegija…mogoče;))..ti se sam nasaji in uživaj dalje.
zato vedno glej, da tebi prej pride, no ne prej, najlepše je če obema naenkrat, ker, ko meni pride, si potem ne želim več anale, ker me začne boleti, zato moj to ve in že tko nardiva, da pride obema hkrati. Če pa njemu le ne pride, pa ven iz rite, kondom dol in hopa naprej v muco…če ne uporabljata kondoma, ti tega ne priporočam, ker boš hitro fasala kakšno vnetje v muci;))..Boli pa, odvisno, koliko časa sta, kako sta, je to bilo prvič…kako debelega,velikega ima tvoj…ampak, kot si omenila bolečina je bolj sladka, ko grenka in po dobrem dnevu itak mine…razen, če ni bilo pregrobo…