Meni se prešteva
Dovolj, da lahko počnem packaste stvari, pa vendar že toliko, da se imam že za dokaj zrelo. Pa kljub vsemu še vedno otročja na trenutke. Toliko, da se dobro počutim v svoji koži, ampak verjetno še ne v najlepših letih.:)) Dovolj, da vem kaj hočem in kaj je dobro zame. Toliko, da sem (še) zanimiva za več generacij, a mene zanimajo samo starejše. Se mi zdi, da jih imam za svoja leta ravno prav.:)))
Ah diskretni, nočem skrivati svojih let iz takega razloga kot jih navadno ženske skrivajo, ampak kakšna stvar pa res lahko ostane skrita. Sploh, če že veste kakšne so naše lulike, joškice in ritke,…..
cmok
Veš srce, takega gobezdala tukaj še ni bilo. Kok jih maš? 36. Terminologija, vsebina, taktnost, … in še bi lahko našteval pa ravno pri 19.ih.
Zato pravim, da preskočiš topic. V bistvu … Glej. Tukaj bo enako kot drugod. Kratkega veka vse skupaj. Moraš bit spoštljiv, se ne vsajat k vsakem vpisu, komentirat moških. To še najmanj. Ni to dobro srce. Ne priliči to 35+ letniku. Bolj takten moraš bit. Ne slinav. Jaz, mladič pri 32 ti moram to pravit. A ni to hudo?