KR-dober odvetnik za dedno pravo
Hja, vsi odvetniki se dogovarjajo. Saj pravo ni neka zabetonirana zadeva, morajo se dogovarjat. Tale Gradišek je pušnil proti moji odvetnici v neki naši gospodarski zadevi. Tako, da je to čist brez veze, vsak odvetnik kdaj kaj doseže, nečesa pa spet ne. Pejt do več odvetnikov in na podlagi razgovora sam oceni kateri se bo držal tvoje zahteve in kateri ti bo pokazal neko drugo pot, za katero še sam ne veš.
Ravno v zapuščinskih postopkih je zelo bistveno, da znajo odvetniki umirit svoje stranke in pripeljat zadevo po čimkrajši poti do nekega mirnega in za vse sprejemljivega zaključka.
V nasprotnem primeru se familija lahko več let (ali celo več desetletij, tudi na take primere sem že naletela) tožari in prepira. Na koncu se izkaže, da so odvetniki in izvedenci dobro zaslužili, državni proračun si je nekoliko opomogel na račun sodnih taks, od dedičev ni pa nihče posebno zadovoljen.
Tako da v resnici potrebuješ odvetnika, ki se bo znal pogovarjat z ostalimi pooblaščenci, ne nekoga, ki bo zavohal evre, če zate sproži eno ali celo več pravd.
Hvala. Tole je pa tako resnično napisano.
Situacija je težka. Pri očetu so se tožarili več kot 30 let, posledica je bila, da je moj ata umrl, ostali so pa tudi skoraj vsi že za večno odšli. Po tem smo problem rešili. Sedaj smo pa mi otroci spet na istem – dva bi hotela vse, dvema ne bi dala nič… Pa še dosti huje je…. Tako, da sem šele sedaj spoznala njun pravi karakter. Sicer pa – na drugi svet še nihče ni nič odnesel, preverjeno.
Hvala za prijaznost.
Moj mail: [email protected]
Hvala.
Vidim, da je tole že star kontakt. Mogoče še deluje? Meni se zadeva vleče 22 let pa še ni videti konca. Rabim nekoga, ki bi to dokončal hitro in pošteno za obe strani.
moj email: [email protected]
Lep pozdrav in hvala za odgovor. Zmaga
Breda Kenda Žigon [email protected]
Bognedaj Likozar Mateja, strankam prikazuje zmago, ki je ne bo, ljudje pa ji verjamejo, placujejo njene bozjastne racune. Na koncu je pa sodisce krivo, ker ni bilo pravicno. Ljudi je bojda tudi ze na kant spravila, da so ji nepremicnine prepisovali, ker niso zmogli placevat njenih namisljeno nujnih potez v postopku. Strank ne obvesca o nasprotnih ponudbah, manipulira z informacijami, edini njen motiv je cuzanje in izkoriscanje strank. Proc, dalec proc od takih odvetnikov.