ženska naivnost
zato, ker nimaš samozavesti, samopodobe, samospoštovanja, ker iščeš ljubezen drugot namesto, da bi jo najprej našla v sebi. Pa ne mi rečt, da nisi vedela, da je poročen, ma saj to pa ja takoj ugotoviš. In dokler boš tako naivna, te čakajo takšne izkušnje ker pritegneš takšne tipsone. Sem pa bila sama ista, no mene je okoli prinesel samo eden in nobeden več. Zakaj moški izkoriščajo? Preprosto, ker lahko:)
Moj nasvet, pusti dedce na strani vsaj pol leta, delaj na samospoštovanju pol pa išči dalje.
Torej – malce si naivna, malce pa neumna. (zato, ker verjetno nisi najstnica!?).
Če ne greš z moškim po nekaj urah v posteljo, potem malce povohuniš (grdo se sliši, ampak – bolje kot biti prizadet). Nekateri bodo takoj povedali kaj lahko pričakuješ, taki imajo jajca, priznam, drugi bodo pa lagali.
Znanec je sicer samski, ker ni poročen, vendar živi s partnerko ter otrokom že dobrih 15 let tako. Ni kikle, ki je ne položi, vedno govori da je samski in – še hvali se, da se nobeni ne laže. Status ima uradno samski . Njegova se mi smili, dvomim da ne opazi kaj dogaja.
Mi pa je zanimivo – ded je grd, nima postave, niti ni nek bogataš, ženske pa padajo nanj kot muhe na med. Včasih ima celo malce poniževalen odnos do žensk, zato se vedno ko se srečava (če se res ne morem izogniti temu) sporečeva, kajti ženska ni samo za sex in štedilnik, ostalo pa kakor določi moški. In takemu ženske nasedajo! Potem pa jočejo po forumih. Kolega, ki je bil 1x z njim na pijači je rekel, da je tako direktno napadel kelnarco kako bi jo, pa kake ima hlačke,… da je bilo njemu nerodno. Ampak – ded je dobil njeno telefonsko, čez dva dni jo je položil, čez teden dni ni stopil več v lokal. Kdo je potem kriv za solze? Ženske same! In ja, ženska sem, ampak na tri lepe besede ne nasedem. Res pa je tudi, da poznam preveč lahkih moških in sem zato bolj nezaupljiva do njih.
No, tip je kreten, o tem ni dvoma, za tvojo informacijo pa, da ne more biti uradno samski, če živi z nekom, ker je to v Sloveniji zunajzakonska zveza, ki je izenačena z zakonsko.[/quote]
Meni so pojmi popolnoma jasni, hvala. Uradno pa so zadeve kakor si jih posameznik razlaga.
Zunajzakonska skupnost ni registrirana skupnost, zato se posameznik v svojem statusu šteje za samskega.
Kaj ste jo tako grdo napadle? Tega si pač ne zasluži, če mene vprašaš naivnost sploh ni slaba lastnost, jaz sem tudi bila..pač otroško zaupaš in verjameš, da ljudje ne lažejo. Neumnost je nekaj drugega. Neumna bi bila, če bi še vedno pričakovala, da se bo spremenil, da bo pošten in zvest.
Drži se. Naivnica!
Ja res je da naivni ljudje obstajamo in smo žrtve naivnosti kot pravi wd 40, naivnost in zaljubljenost gresta po isti pot, ravno tako kot tudi razočaranje in nezaupanje. Obstajajo ljudje, ki jim rata prav po filemsko speljati vso zadevo in šele, ko je vsega konec nam je jasno(naivnežem) da so nas spet nat…
Leta in izkušnje prinesejo svoje, ni pa enostavno življenje do katerega nas vse to pripelje, saj če ni zaupanja tudi odnos ne more biti tisti pravi. Dobri odnosi se gradijo na osnovi ljubezni in zaupanja.
Ni res, da se naivneži nimamo radi, smo pa samo osebe, ki si želijo biti ljubljene in ljubiti.
Resnica, da obstajajo “kure” je lahko dvorezna, kdo pa pravi, da te kure v tem ne uživajo in se na ta način maščujejo “petelinom” saj smo vsi samo ljudje s čustvi
Naivnica, ne pusti, da ti en spodrsljaj uniči zaupanje, obstaja oseba, ki ti ga bo povrnila …
Vso srečo naivnim, razočaranim… predvsem pa samozavestnim, ki živijo v prepričanju, da se pa njim kaj takega ne more zgodit.