Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOLCE GUSTO kapsule (kode)

DOLCE GUSTO kapsule (kode)

…če kdo nima odprtega njihovega računa, potem mi lahko “odstopi” kodo s škatle 🙂

kode so v notranjosti škatle (12 znakov iz črk in številk)

že vnaprej hvala!

Zakaj pa potrebujes kodo?

Saj račun pa ravno ni problem odpreti. Na 6 poslanih kod dobiš 1 škatlo po izbiri.

zbiram za stojalo…če jih zbereš 6, dobiš pa eno škatlo gratis

Oh…nisem vedela,pa vsak mesec najmanj 6skatel kupim…Kaj pa naredim s to kodo,oz.kam poslhem?Hvala

Pogooglaj Dolce Gusto stran in potem klikni Dolce gusto klub (ali nekaj takega); potem se prijaviš, vneseš kode in v roku par dni dobiš, kar si pač označila.

S tem aparatom ste si pa pamet kupile, a ne?

vsak po svoje…

Neee, kje pa – padajo na marketinške fore za naivne uporabnike – fore pospeševanje prodaje 😛

Isto kot žetoni, nalepke, smrkci in drugi prkci 😀

@vsak svoje talismane zbira, a tebe pa boli, ker mamo eni zadosti denarja, da mamo doce gusto pa kupujemo kapsule?? ah bubu, saj bo tvoj luzerski mož mogoče pa kdaj tudi kaj z gozda prnesel..

Mislim, a se eni res morete vtakniti v vse živo? Ženska je vprašanje namenila, ki kupujejo to, ne pa ostale “vseznalke”.. Get a life!

no, jaz bi bila še vseeno vesela kakšne kode :)…vsak se verjetno za nekaj kod ne bo registriral in takšnim je namenjena tale tema…če bo pa kdo s to informacijo še kaj koristnega zase pridobil, pa tudi lepo a ne 🙂

Če že prcaš: jst imam Illy Y3 iperespresso aparat, uporabljam Illy kapsle s tapravo in dobro kavo, ki so jo izbrale moje gurmanske brbončice. Kupujem jih pa tukaj ali pa v Italiji, kjer so 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenej. Moj mož je pa zlat, bi ti takemu pri belem dnevu z lučjo posvetla, naj te povoha, samo on takih ljudi s takim načinom komunikacije, kot ga imaš ti, ne mara…. Iz gozda mi pa tud kdaj prinese, gobe al pa jagodičevje, ko je čas za to.

New Report

Close