Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marija Škundrič “jasnovidka”

Marija Škundrič “jasnovidka”

To je Mariborčanka, ki je za malo denarja sicer pred 20 leti prodajala svojo jasnovidnost in vsakomur napovedala prihodnost. Meni je konkretno govorila vse do tega, “kakšno pohištvo imava z možem, pa da imava 2 otroka, pa da se bom redila vse do poroda, potem pa shujšala, pa da bo en porod opravljen z vakumom, da bom zelo dolgo živela in da me bodo imeli vnuki radi in da bom delala z otroci”. Pa take fore…

V 7 dni je imela intervju, takrat je rekla, da ima odprt jasnovidni kanal .

Kateri kanal je ženska torej gledala, zakaj je vse narobe videla?

Govorila je hitro in videla je slike, ti šmentala jasnovidnost, kaj pa če je bila samo psihotična?

Nič se ni zgodilo, sem v 39. letu in samska brez redne službe. Zelo me je prizadelo takšno zavajanje.

Se je še kdo osmolil s kakšno “jasnovidko”, ki mu je dala upanje, na koncu pa je doživel osamljeno realnost in se je to izjalovilo?

Edina jasnovidnost takih je to, da bodo dobile denar naivnih…

Na BlogWallu jih imaš kar nekaj takih…. Same “jasnovidke”…. ;))

Če si ti naivna še ne pomeni, da je tudi ona naivna. Ne razumem pa zakaj to vlečeš na forum po tolikem času, za koliko denarja pa te je oškodovala, da zdaj tuhtaš kako bi se ji maščevala. Raje usmeri energijo v kaj pametnega in pusti žensko pri miru.

Ja dobro, vendar mi ne gre v glavo ena zelo pomembna stvar! Razlika je …
Nič kolko šlogarc same verjamejo v njihove karte, kljub reku ‘Karta pade baba laže.’
Se pravi, govorijo tako, kot se karte premešajo in padejo. Isto je pri razlaganju astrologije, saj nekaterim ljudem astrološki vplivi delujejo, drugim pa ne in astrolog jih pač našteje.

No pri “JASNOVIDKAH” pa je ta pomembna razlika : da kar prosto govorijo predse, sklicujoč se na njihov odprt jasnovidni kanal, v katerem v svojih mislih menda vidijo slike iz človekovega prejšnjega in sedanjega in prihodnjega življenja. To delajo preprosto iz želje po pomoči ljudem, praviloma pa so take ta prave tudi zelo natančne pri diagnosticiranju zdravstvenega stanja. Enkrat je tale v tem naslovu celo ustavila žensko pred trgovino in ji povedala, da vidi njenega raka in je ona oddrvela k zdravnikom, ki so ji ga še pravočasno odstranili in jo ozdravili in je prživela! Tako da za razliko od vas ne verjamem v načrtno laganje in puljenje denarja!

Samo, za kaj se zdaj gre pri tem “jasnovidnem kanalu v meni”, zakaj je bil sfaljen….
Ali je govorila prosto po domišljiji, prosto po izmišljevanju, ali je pač bil neki tuji kanal al kaj?
In če ima gospa prav, zamislite si : ali me mora postati strah , ker bom tukaj umrla in vse pozabila in se takoj zbudila 20 let mlajša oseba v nekem vzporednem svetu v lepšem življenju, ki ga je ona tistikrat opisovala in jasno videla in tam začela vse na novo brez spomina na sedanjo temo?

:)))
Nočem biti nesramna – ampak hvala, da si me nasmejala 🙂

Prvo kot prvo, se sama nauči vedeževat preko kart, to počnem sam. Samo ne biti razočarana, če bo odgovor negativen, kajti karte so zelo direktne, kažejo tudi smrt. Na tak način boš edino izvedela resnico in hkrati tudi to, če ti vedeževalci lažejo ali govorijo resnico. Jaz sem bil pri veliko slogarjih in vem kdo govori resnico in kdo nima pojma. To pa vem po tem, ker sam poznam prihodnost in potem, ker mi je večina vedeževalcev enako povedala, tako kakor mi kažejo karte. Tisto, kar “pričakujem” se še ni pripetilo. Bomo videli. Aja, ena vedezevalka, ki mi je napovedala enako usodo kot drugi vedeževalci, je lagala. Lepo sem ji povedal, da vidim smrt bližnje osebe, a ona je zavajala, da se motim, češ da samo odhajam stran od te osebe, se selim. Imel sem prav, da bo ta oseba umrla, a ta ženska je lagala. Lahko bi povedala resnico, ker sem jo postavil pred dejstvo, pa vseeno ni. Še enkrat poudarjam, sami si vedezujte, tako boste edino izvedeli resnico. Karte ne lažejo in so direktne.

Aja, ena vedezevalka, ki mi je napovedala enako usodo kot drugi vedeževalci, je lagala.

Madonca, kaj pa je to za en zbor čarovnic, ki vse vidijo prihodnost tako natančno, da morajo “lagati”, da ne bi preveč po “resnici” povedale!

Očitno ne znaš brati. Niso samo vedeževalke bile, ampak tudi vedeževalci. In kot drugo, nisem napisal, da so vsi tako natančno lagali. Pravim, da so vsi enako povedali, torej nekaj je zagotovo res, če bi se odgovori med seboj razlikovali, potem bi bilo nekaj sumljivo, a ne. In drugo, tista, ki je podala enake odgovore kot drugi vedeževalci in vedeževalke je lagala za neka druga vprašanja, katera se ne tičejo drugih vedezevalcev in vedeževalk, ker jih tega, kar sem spraševal to vedezevalko, nisem spraševal. Gre za ločene zadeve. No upam, da se bo zdaj malo bolj razumelo, zakaj se je točno šlo. In, če ne verjameš v te zadeve. Naj ti povem, da je usoda že v naprej določena in da se jo da tudi pogledati. Vsak človek na tem svetu nosi svojo karmo, slabo in dobro, ki jo mora predelati. Hkrati si jo pa ustvarja za naprej, za naslednja zi ljenja. Tak je zakon, zato pazite, da ne delate preveč slabih stvari.

New Report

Close