Saturday night fever
Večer, ki se preveša v noč…spet pijem cubo…naročiš si jo tudi TI..praviš, da boš poskusil zadevo….ena…..dve….se že malo preveč smejiva…v zraku se čuti nekakšna napetost…poznaš me samo ”nekaj” uric…brez razloga se nagajivo smehljava drug drugemu, kot bi nama ŽE bilo jasno, kam naju bo zanesla pot…česa si želiva…odpeljeva se proti motelu….močno upam, da bo odprt…verjamem, da tudi TI…razveseli naju razsvetljena hiša, ki ponuja sobe takšnim potrebnežem, kot sva midva….:9…..dobiva ključ in se veselo odpraviva novim dogodivščinam naproti…v telesu tako zanimivo ščemi…mogoče od potrebe po dobrem fu*ku, mogoče od živčkov, kaj če naju je kdo videl in kako se bo vse skupaj izteklo…skrb je zaman…ko pridem iz kopalnice, si že v elementu….slečem se kar sama…da ne bo težav…stisneš me k sebi…tvoje telo se dotika mojega…v meni mravljinci in vzburjenje…poljubiš me po ušesu in mi nekaj zašepetaš na uho…sploh te ne razumem…čutim samo val poželenja, ki se je ravnokar prebudil v mojem telesu..medtem me ves čas božaš….si hudičevo nežen….in to sede…do sedaj še nisem doživela česa takšnega…postaja mi vroče…najini poljubi postajajo vedno bolj mokri…ustnice in jezička se prepletajo…nenormalno si te želim…čutiti v sebi…rečeš, da želiš okusiti mojo muco….jaz sem ZA….praviš, da je sladka….;9….ližeš, ljubkuješ, skrbiš za užitek…vzdihujem…in si želim le še nečesa…..ob nogah me dreza nekaj trdega…kot bi vedel, da si ga želim v sebi, ga približaš in me dražiš….
Tvoji prstki medtem skrbijo za to, da je muca vedno bolj mokra in željna….
oba sva potrebna in oba to čutiva…končno ga zarineš vame….muca je mokra..totalno…moji sokovi so že pri ritki….popolnoma je razdražena…
tvoj trd ku*ac kar spolzi noter…začneš me porivat…vedno hitreje…ritem se stopnjuje…zraven me s prstki dražiš, da sem vedno bolj zrajcana in da ŽE dobivam odčutek, da me bo od užitka razneslo…..mmmjaaav….stokam…
vzdihujem….ne smem naglas…stene so SPET tanke….zato ti tako pritajeno dajem vedet, da si na dobri poti, da mi bo pršlo….aaa…..ko mi je ravno prihajalo, si mi ga dal ven…prasc…..odškrnil si mi takratni največji užitek…rekel si, da bi tud teb prišlo, če bi še naprej…hmm…malo jeze v meni…samo enkrat ali dvakrat bi me še nabil, pa bi bila v raju!!!! No, k sreči imava celo noč zase…zdaj sem jaz na vrsti, da razvajam TEBE……
uležeš se na hrbet, jaz pa te poljubljam po prsih….z jezičkom te dražim po bradavičkah…po trebuščku….vrtim ga z malo sline….vidim, da ti paše…tvoji vzdihi mi povedo več kot 1000 besed….to me še podžge….dejstvo, da moški uživa ob tvojih dejanjih je fenomenalno….;9…spustim se k nekomu, ki me že nestrpno čaka..ampak ne ŠE…z nohti drsim po notranji strani tvojih stegen, po bokih, po trupu…zrajcan si v nulo…KONČNO! …si misliš…
ližem ti ga…najbolj se posvetim glavici…vlečem ga kt vakuum..in sede…gor
in dol..na spodnjem delu tvojega trdega si pomagam z rokami..nežno drkam…počasi…hkrati pa ti ližem vrh…užitek?…mislim, da…potem te spet zgrabi mrzlica, da bi me nabiju…obrneš me na hrbet in se spet polastiš moje mucke, ki je čakala….še vedno voljna….mmmmm…kako paše…potem me začneš noro porivat..ob tem se poljubljava, si izmenjavava slino…čutim, da bo pri tebi kmalu vrhunec….čutim zato, ker tako noro nabijaš, z vedno večjo vnemu…ritem se veča….postaja bolj intenziven…tvoji poljubi so vroči….s svojim lizanjem me totalno rajcaš….prihaja mi…mmm….malo zatem si me vprašal, kam ti lahko pride…..in še preden sem ti uspela odgovorit, si me pošprical po joškah in po vratu….malo me je poškropilo tudi po bradi in ustnici…..zalila me je tvoja topla, bela tekočina…od samega užitka si me razmazal z njo in me noro poljubil…kot bi mi hotel reči….HVALA, draga! ;9
….HEEP, bil si čudovit…upam, da kmalu spet ponoviva….
….vedno tvoja mucka *Rianna*…………cmoka!