Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Optimizacija spletne strani- pozna kdo?

Optimizacija spletne strani- pozna kdo?

Imam novo spletno stran, ki mi je sicer všeč, zdaj pa bi jo rada spravila na prva mesta na iskalnikih. Sem v branži, ki ima kar nekaj konkurence in iščem podjetje, ki bi me za več besed spravilo na dobre pozicije, pa da to naredi dobro, kvalitetno in cenovno ugodno. Ve katera za dobro podjetje, ki se spozna na svoj posel – predvsem mi je pomembna optimizacija.

Najbolje, da vpišeš “optimizacija spletnih strani” v Google in podjetja, ki so na prvi strani, gotovo obvladajo. 🙂
Na Poslovni informativi 2014 je imelo predstavitev podjetje Klaro in moram reči, da so dajali vsaj vtis, da obvladajo. Nimam pa z njimi nikakršnih izkušenj.

Optimizacija je proces, ne dogodek. Ne pričakuj da bo nekdo naredil hokus pokus in se bo tvoja stran magično znašla na prvi strani. Največ za optimizacijo lahko naredi admin oziroma urednik z rednim dodajanjem aktualnih vsebin.

Aha, zdajle sem se spomnila – Red Orbit. Imajo nekaj uglednih strank, ne pričakuj pa nizke cene. Gotovo imajo znanje, ker je njihova osnovna dejavnost spletni marketing.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Najbolje je, da se tega lotiš sama. Dobre rezultate lahko dosežeš že po nekaj dneh, googlova oroda za to so zelo dobra, pa tudi slovenska ekipa ti pri tem zelo pomaga…
Jaz sem to naredil sam, je zadnjič en klical in ponujal usluge, pa je po kratkem pogovoru ugotovil, da mi nima kaj prodati…… 🙂

v tržnih nišah z veliko konkurence ne boste nikoli prvi, pa če se na glavo postavite z optimiziranjem.

Za prva mesta bo potrebno sponzorsko poseči v žep, če pa želite organsko biti na prvih mestih pa zahtevajte podjetje ki vam to proti plačilu garantira.

Ampak te stvari stanejo precej.

Jaz imam zelo dobre izkušnje s podjetjem Vsisi d.o.o. Imajo portal Vsi.si prav za pisanje člankov, ki so namenjeni optimizaciji. Dobila sem tudi nasvete, kaj je treba popraviti na moji spletni strani, tako da se je položaj moje spletne strani zelo izboljšal. Z njimi mesečno sodelujem in se vsak mesec dogovorimo, na čem bomo delali. Absolutno priporočam. Malo prečekiraj.

Aja, zakup ključnih besed je zelo pomagal….

Če bi rad še kdo poskusil sam kako poteka optimizacija spletnih strani oziroma bi rad sam svojo spletno stran spravil na 1. stran oziroma 1. mesta v iskalniku Google, potem naj se malo pogleda na spletni blog http://www.optimizacija-strani.info/[/url], kjer najdete veliko zanimivih podatkov o optimizaciji.

Vse skupaj o samem postopku optimizacije spletne strani je lepo opisano tudi v tem članku. Vaš link PRedstavljeni so sami koraki kako začeti z optimizacijo.

A ni Desiderius nek računalničar?

Ja, samo, bolj malo je takih, ki upajo garantirat prve pozicije. Jaz sem v teh vodah 7 leto, pa ni šans, da komu upam obljubit prvo mesto na Googlu.
——[/url]——[/url]——[/url]——[/url]——[/url]——[/url]

Veliko informacij o optimizaciji spletnih strani[/url] povsem BREZPLAČNO.

Najdeš povsod. Ali nasvet njegov, če želiš vrhunskost in izkušnje, beri.

Za optimizacijo spletnih strani ti bo verjetno tale članek Vaš link verjetno najbolj koristil 🙂 np

SEO optimizacija[/url] moje strani mi je zelo pomagal pri rasti na Googlu. Izvajali so jo pri Marketingo

Javnost naj bi bila obveščena ampak dokazati se moraš s kvaliteto izdelkov ali storitev, brez reklamnega zavajanja, ki je lahko kaznivo

Vsi prodajajo meglo , nobeden pa ne upa garantirat rezultata.

Tomaž Gorec dela SEO.

Tomaž Gorec

SEO optimizacijo lahko narediš sama če si pomagaš z chatgpt in različnimi članki na googlu… Tudi sam sem naredil SEO za svojo stran in sem po mesecu ze bil med prvimi iskanji. Glavni načini so da uvedeš Google analitiko na svojo stran, narediš Sitemap spletne strani in dodaš Robots.txt na svojo spletno stran. Vsi te koraki so brezplačni lahko si pomagaš s ChatGPT

Poglej na fb in ig kdo se ti tako oglašuje da ti je že zoprn 🙂

sicer je tudi ig in fb super reklama.

srecno

New Report

Close