Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje s primolut nor?

izkušnje s primolut nor?

Pozdravljene
Prvič sem se odločila, da si menstruacijo prestavim, s primolut nor tabletami.
Najprej sem jih imela namen jemat na morju, na dopustu, ker bi jo verjetno dobila zadnje dni. Zdaj pa, ko berem izkušnje nekaterih, kakšne težave ( bolečine,… )so imele, me je kar strah. Razmišljam, da bi si prestavila en termin pred odhodom, da se mi ravno pred dopustom konča menstruacija. V tem primeru pa imam pomisleke, da jo prepozno dobim (kasneje kot v 3 dneh po nehanju jemanja).
Sicer imam dokaj redne in po porodu neboleče menstruacije.
Kakšne so pa vaše izkušnje? In kaj priporočate (jemanje med dopustom ali že prej reskiram prestavitev)?
Hvala.

Jaz sem jih jemala enkrat, edini učinek je bila (željena) prestavitev.
Če se prav spomnim, sem si prestavila že en mesec prej.

Tole sem parkrat uporabila, nikoli nobenih težav.

Tudi jaz to uporabljam, nikoli težav, menstruacijo sem vedno dobila, tako kot je napisano, torej 2-3 dni po prenehanju jemanja. Zanimivo mi je bilo edino to, da sem potem naslednjo menstruacijo pa dobila bistveno prej, torej tako, kot da si jo prej ne bi prestavljala. Telo ima očitno svoj ciklus, ne glede na naše prestavljanje.

Kako si znate eni zakomplicirati življenje. Vzami in pika.

Meni so vsakič, ko sem jih jemala, malo zbrkljale cikel, za par dni. Tako da, če boš prestavljala že en mesec prej, ni garantirano, da se ti bo z dopustom izšlo po tvojih željah. Pomoje je bolj ziher, da prestaviš takrat, ko moraš prestavit.

Jaz nisem imela nobenih težav, vedno sem uspešno prestavila (zamaknila) menstruacijo, brez bolečin.

A je mogoče katera ob uživanju teh tabletk zaznala povečanje prsi?

Odgovor na objavo uporabnika
nobenih težav, 30.06.2014 ob 08:58

Tole sem parkrat uporabila, nikoli nobenih težav.

Moja izkušnja s tabletami Primolut nor je naravnost grozna. 

Ker sem imela planiran dopust in nek dogodek sem želela prestaviti mesečni ciklus.

Po predpisu tablet ,ki mi jih je predpisala OZ, sem začela jemati po 2 tbl. dnevno , 10 dni.

Že med samim jemanjem je bilo moje počutje grozno. Slabost,omotica, izguba apetita, bolečine v trebuhu, grozno slaba volja, depresija. Imela sem grozne krče,ki so se iz dneva v dan samo še stopnjevali.

4 . dan jemanja sem tudi opazila krvavitev ,ki je izvenela.

3dni po prenehanju jemanja tabl. , menstruacije še vedno nisem dobila imam pa grozne težave.

Slabost, omotica, grozni menstrualni krči ( protibolečinska tablete mi ne pomagajo), slabo počutje, bolečine v križu, bolečine v dojkah, siljenje na bruhanje, spakovanje.

Danes je 4. Dan odkar grozno trpim.

Najverjetneje bom morala poiskati zdravniško pomoč.

Močno obžalujem svojo odločitev o jemanju in vam iz srca svetujem, da nikar ne posegate po teh strupenih tabletah. Mnoge ženske poročajo o negativnih  izkušnjah – doro premislite kaj daste vase.

Kako se je potem končalo? Ste poiskali zdr pomoč? Kaj vam je bilo rečeno?

Jaz sem imela hudo alergijsko reakcijo (otečene ustnice, urtikarija po celem telesu). Nikoli več.

New Report

Close