Dakine torbe
Kje pa gledaš?
V LJ na Trubarjevi je tudi outlet, kjer imajo znižano robo, tudi na netu je kdaj kaj znižano. Moji imajo samo navadne šolske nahrbtnike, pa so res okej. Sin je imel samo za treninge (za ene hlače, majico, copate) dvakrat na teden en poceni nahrbtnik, pa ni zdržal niti celi dve leti, dakine ima pa za šolo (par kg vsak dan), pa je po dveh letih še uporaben. Edino hčerki se je zlomila tista plastična zaponka za naramnice.
Pri nas je Dakine torba zdržala polna tri leta in imela bi jo tudi v srednji šoli, če ji ne bi bilo malo nerodno.
Je pa po treh letih intenzivne “obdelave” na zunaj in na pogled še kot nova, edino na dnu, kjer se najbolj drgnejo robovi knjig in zvezkov, je material malo zdrajsan, tako da se vidi skozi. In en žep – notranjost se je malo razparala. Stala je takrat 45 evrov in je vredna tega denarja.
dakine torbe so vredne tega denarja. sin jo je imel od petega razreda OŠ in ima jo se naprej zdaj v gimnaziji in je kot nova! Hčera jo je imela dve leti v OŠ in vsa leta gimnazije in govori, da bo imela nahrbtnik tudi zdaj na fakulteti.
Plačali smo jih res drago, ampak glej, toliko let jih že uporabljata, tudi za hrbtišče so super, lahke so, odlični design…kaj češ boljšega…dobra investicija je to!
Zelo se splača it v ourlet ali kupiti po netu. Moj sin je strahotno šlampast in nepazljiv, za sabo vlači cel tovor v tem ruzaku, zdaj ga bo imel 4. leto v šoli. Ok, kak rob se malo pozna, kaj drugega pa ne. V outletu so znižani tudi do 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in pridejo po 30, 40 € in glede na to, kaj zdržijo, so vredni vsakega ficka.
http://www.obsession.si/c-188-nahrbtnik.aspx
Pri nas imata otroka nahrbtnike, jaz imam nahrbtnik, … pri nas se zelo dobro obnesejo. Zgoraj je link spletne trgovine.
http://www.obsession.si/p-158449-dakine-w-wonder-15l.aspx
^^ nekaj podobnega sem kupila v 2. letniku srednje šole. Danes sem stara 26 let in torba je še vedno kot nova (samo popisana), pa je bila z mano res povsod, ne le v šoli.