Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pa še tole!

Pa še tole!

to ni in upam da ne postane Starševski čvek…

večkrat pogledam tja in najprej mi zaščemi v oči Primožev nick (pozor!), v nadaljevanju pa sledi nekaj v stilu “tole nit bom zaprl če… ali “kreganja ne bom prenašal” ipd…in opažam, da se kritičnost, za katero nisem prepričana da ne meji že mal na netenje prepirov, prenaša še semle…

ne bo me ravno pobralo če vse skupaj zamre, bom vas pa vseen mal pogrešala…

in jutri vseen kaj sexi napišite…

Čer,

seveda bomo pisali….:))))…z veseljem…..

Cmok

:))

Oj, Mojči,

kako si, moja mala potrebnica……kaj moja…

Cmok

saj ne upam več nič napisat………………tale diskretni je zgleda vzel vse pod nadzor……….
Tvoja?… vedno!

Sem te hotel opozorit…piši pametne stvari…:)))

Greva na privat?

hm……..kam pa?.a prideš k meni?

Seveda…..edina sva tukaj..privoščiva si…en…virtualni seks…..brez STOP…:)))

:))))))))))

Si boš nocoj privoščila seks? in če…..kaj bi ti zdajle najbolj pasalo?

Bi si ga privoščila ja………pa še kako…

kaj pa virtuala…če že resničnostnega ne….

ne, mi je ta virtuala tukaj, tako javno “malo mimo”……….
ne zameri.

Ne zamerim…sem na:
[email protected]

Tam bo bolje…..:)))

Cmok

🙂

Dobro jutro vsem.
Pa še jaz dodam svoje mnenje. Sigurno, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki je pripomogla k temu, da je ta forum postal dolgočasen zaradi “izlivov ljubezni” in “privat pogovorov”. Priznam kriva sem.:)) Je pa ,dejstvo, da ni bilo odprtega nobenega pametnega posta in sem na tak način ohranjala stik z določeneimi osebami tukaj. Je imel g. minister pred časom prav, ko je napisal, da se bom naveličala. Res sem se. Vendar ne foruma in vas, dragi moji, temveč rajcanja vsepovprek.
Se pa popolnoma strinjam s teboj glede žaljenja in prepirov. Ravno to je bil razlog, da sem na starševskem zelo poredko. Če bo to sploh kdo prebral, vas lepo prosim, da se držite bontona in predvsem, da se do drugih obnašate tako, kot si želite, da bi se drugi do vas. Pa čeprav včasih mogoče malo strogo, ker vam nekaj ne paše, vendar nikoli žaljivo!
Na žalost mi obilica dela ne dovoljuje, da bi bila tako pogosto v vaši družbi kot sem bila, ampak z veseljem pa bom občasno še sodelovala v kakšni debati.
Poljubček vsem!
Maja

imaš prav, res že dolgo ni bilo konkretnih tem…in ker se doslej nismo nič kaj extra kregali, verjamem, da bo tako tudi v bodoče…da bi te pa kdo napadel in obsojal, pa ti povem, od “stare garde” nihče…

:-)))

lep dan še naprej…

zakaj pa bi se kregali….zato imate domače…se vam ne zdi?

haha

kaj je smotke mlade……..vama je zmanjkalo idej……..verjemita, da ne….so nekje v vaju, globoko skrite…samo izbrskati jih morata….

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close