Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vnetje oči katere kapljice

Vnetje oči katere kapljice

Že nekaj dni imam težave z očmi. Pečejo, rdeče, na trenutke kot bi mi mivko not nasuli. Potem se spet malo umiri in spet poslabša in spet….
Danes sem se pa zbudila s povsem zlepljenimi vekami 🙁 Očitno se slabša. Kličem zdravnico in je na dopusti,. za nujne primere urgenca. Če se bo dalo bom probala počakat do ponedeljka na svojo zdravnico. Mogoče celo ozdravim do takrat 🙂 Na naši urgenci ti mora namreč vsaj noga manjkat, da te jemljejo resno, pa še takrat čakaš vsaj 7 ur:(

Sedaj par dni sem si dajala kapljice za vlaženje očesa, umetne solze kot rečejo. Obstaja v prosti prodaji kaj bolj zdravilnega? Poznate kakšen magičen recept mogoče 🙂 Da vsaj preživim dva dni. Oba dneva tudi delam tako, da ravno zaprtih oči na kavču ne bom mogla imeti.

Z očmi ne se hecat! Takoj h zdravniku, kar h dežurnemu! Ne sama nič pacati, da ne bo kaj narobe!

Res, takoj pojdi do zdravnika. Z očmi se ne čaka, saj lahko pusti velike posledice, za kar ti bo kasneje žal.

Se pridružujem!
K dežurnemu – TAKOJ!

Jaz sem tako čiakala in pacala 4 dni, ker sem bila prepričana, da gre za alergijo na ličila, in da bo zginilo samo od sebe.

Res je šlo za alergijo na ličila, zginilo pa ni. vsak dan je bilo huje in huje. Na koncu sem prijokala do dr., ki je samo rekel: “je treba čakat pa pacat a ne! Ko bi vedeli kako škodo si delate.”

Dobila sem antibiotične kapljice in je bilo v roku 2 dneh bolje.
Alergija se mi je ponovila, a sem tokrat ukrepala že prvi dan.

Od takrat naprej se ne ličim.

Najprej po kapljice VISINE in nato k zdravniku na pregled.

Visine so najslabše za oči, sploh za vnete!
Izpiraj s kamilicami in katerimi koli drugimi “umetnimi solzami”, samo ne Visine!

Ker pa vnetje kar traja, pojdi takoj k zdravniku!

Izpiraj s kamilicami in katerimi koli drugimi “umetnimi solzami”, samo ne Visine!

Ker pa vnetje kar traja, pojdi takoj k zdravniku![/quote]

Ja verjetno so res najšlabše. Zato jih v lekarnah prodajajo.

Veliko umetnih solz si kapaj, najboljše so od dr.Vogel.
Čim prej k zdravniku, da vnetje ne gre v globlje plasti. Če se vname roženica, tako boli, da zase ne veš.

Ker pa vnetje kar traja, pojdi takoj k zdravniku![/quote]

Ja verjetno so res najšlabše. Zato jih v lekarnah prodajajo.[/quote]

Ni na mojem zelniku zraslo, od več oftamologov sem slišala to izjavo.
Sicer pa, od kdaj je pa vse, kar prodajajo v Lekarni, neoporečno zdravo?

Potem so si tole izmislili?

Če so oči gnojne, pojdi samo do zdravnika. Dobila bos antibiotične kapljice, pa še kakšno mast. Ni kaj čakati in telovaditi s čem drugim. Oči so ene.

Jaz imam za otroke Tobrex. V 1 dnevu je bolje. Jemlješ jih pa 7 dni. Če je hudo dodatno še bivacyn mazilo. Ampak vse to dobiš samo na recept.

Ne spiraj s kamilicami. Spiraj z mlačno sterilno fiziološko (ampule), pa pazi na čistočo, ker se tole zelo hitro prenaša iz enega očesa na drugega. Umivaš tako, da greš od zunanjega roba očesa proti notranjemu in navzgor.

Jaz drugega sploh ne bi upala uporabiti, dokler ne bi zdravnik videl in odobril.

Ja verjetno so res najšlabše. Zato jih v lekarnah prodajajo.[/quote]

Ni na mojem zelniku zraslo, od več oftamologov sem slišala to izjavo.
Sicer pa, od kdaj je pa vse, kar prodajajo v Lekarni, neoporečno zdravo?[/quote]

ja saj se najdejo nekateri zdravniki ki klatijo neumnosti
A zdaj pa so zdravniki vsevedi in bogovi 🙂

Dober dan,

Jaz imam zdaj že dobrih 10 dni rdeče oči, no ne povsem, samo žilice so zelo vidne. Zadnje čase sicer spim bolj slabo, tam nekje 6 ur, a je možno, da bi bilo od slabega spanca ali gre tukaj za kaj drugega? Kaj bi lahko bil morebiten vzrok?

Najlepša hvala za odgovor

New Report

Close