Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAGROBNIKI čistilo Mellerud

NAGROBNIKI čistilo Mellerud

Sem obljubila, da povem, kako je učinkovito sredstvo za čiščenje nagrobnikov. Danes sem poskusila očistiti en nagrobnik, sem dobro našpricala z omenjenim čistilom, nekaj časa počakala in nato zdrgnila s krtačo in dobro sprala z vodo. Zelo sem se matrala, pošteno drgnila, nisem pa opazila kakšnega posebnega učinka. Sicer je tako, da postane kamen rumeno-oranžen, dobila pa sem navodila, da v nekaj dneh spet postane normalne barve.
Bom poročala v nekaj naslednjih dneh, kakšen je učinek. Mislim, da je stare nagrobnike, ki jih je že načel zob časa zelo težko očistiti. Lp!

Jaz bel nagrobnik čistim 1 x letno s čistilom za marmor od Knaufa, pa se mi zdi, da je kar lepo očiščen (ni posebnega drgnjenja, le z gobo tako večjo, kot je za pranje avtomobilov natrem nagrobnik, če je kje kaj bolj trdovratnega malce podrgnem, zelene alge pa kar s tisto krtačko, ki je za krtačenje nohtov, pa gre kar dober vse stran:

http://www.kalcer.si/cis_cinszm/index.php

pa imajo to v merkurju in bauhausu, pa najbrž tudi v mercator tehnika in še kje…pa najbrž je to čistilo za vse marmorje.

Meni so pa stari nagrobniki (porasli z mahom) lepi. Da je grob lepo zasajen, vzdrževan in to je to…. Ni mi lepo gledati npr, mačehe na metre in vidno picazlaste ureditve. Ampak, to je moj okus.

kdo govori o mahu?

spomenik mi je ratal oranžen, rudmen, rjav, samo bel ne, kaj je narobe? Se bo to izgubilo ali naj grem in drgnem ? prosim za odgovor, imate izkušnje, uporabljala sem čistilo za nagrobnik MELLERUD, hvala

Jaz vedno uporabljam MEGABELO čistilo in je vedno OK. Samo pošpricaš in malo zdrgneš kjer je več nesnage. Na koncu, po par urah, enostavno poliješ z vodo. Lahko tudi pustiš. kamen bel kot sneg.
Uporabno tudi v kopalnici za plesen, samo mora biti lep topel dan, da je lahko okno odprto ves dan, ker smrdiiiiiiiiiiiiii orng, ni za dihat.

[img]https://www.sampionka.si/wp-content/uploads/2015/07/megabelo.jpg[/img]

New Report

Close