Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nepreglednost

Nepreglednost

Dobro bi bilo, da bi se tudi na ostalih forumih na začetku videlo temo, na katero je bil nazadnje napisan post (kot na čveku). Predvsem Starši staršem, kjer je dnevno tudi po 20 in več odprtih tem in moram iskat v starejša sporočila.
LP

Tukaj na tem forumu, tone bi bilo dobro.

Smo že preverili.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Razlogi za tako odločitev?

Ali

Kako preverili, kdaj?
Tolikokrat sem prebrala predloge za takšno spremembo prav na forumu Starši staršem in vedno se je ena in ista oseba oglasila, da pa to ne bi bilo prav in do sprememb ni prišlo. Mnenja ostalih se ne upoštevajo.
Kaj pa, če bi res kakšen teden spremenili razvrstitev tem, in potem odločali kaj se obnese.
Dejanskega preverjanja, razen vprašanja “Ali ste za …?” v zadnjih devetih mesecih nisem opazila.

Hvala za odgovor.

Sem jih že velikokrat povedal. In tako kot se odločim, je odločitev slonela na raličnih dejstvih, upoštevati je potrebno tudi tehnična, ki jih ne vidite.

več kot 600 sporočil v enem dnevu – povprečno. Če upoštevamo kdaj, bi se na vsakih 10 sekund, zamenjal vrstni red sporočil.

In to ne za eno vrstico, za 20. Poleg tega pa je obremenjenost sistema ogromna, kar bi povzročilo nezadovoljstvo zaradi drugih problemov, počasnost in tako naprej.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz bi pa predlagala, če smem, glede foruma starši staršem, da se ga poskusi prepucati, tako da bi ostale res samo starševske teme. Nekateri svojo temo odprejo celo na dveh forumih, govora je pa o vsem, o stan. opremi, obnovi stanovanj, gosp. aparatih, čistilih za WC, opravljivih temah, kontracepciji, šopingu, hujšanju…, za kar so vse drugi forumi. Res je, da je očitno forum tako dobro obiskan, da hitro dobiš veliko odgovorov, ampak meni se zdi čedalje bolj nepregleden in nekoristen. S prepucavanjem tem bi bilo sicer nekaj dela, ampak mogoče bi se pa obneslo.
Tako sta trenutno odprti dve temi o 5. otroški bolezni, ena je od včeraj, 1. aprila, druga od danes, 2. aprila. Pa pred kratkim je bilo govora o flouru, in glej ga, spet je nekdo odprl temo o tem – meni se, po pravici povedano, ne da trikrat ponavljati svojega mnenja in izkušenj.
Dobro bi bilo tudi teme tematsko razporediti – bolezni, vzgoja, varnost, vrtec, varuške, obleke,…

Tole je pa zelo dober pregled – namreč o ureditvi mape s tematskimi folderji.
Bi šlo? Mislim, da bi forum bistveno pridobil na preglednosti.

Ali

New Report

Close