Krzneni plašč in jakna
Krzno je vedno cenjeno ( navkljub vsem )
Poizkusi na bolhi ali pa v kakšni trgovini z krznom.
Mi je neko lažno svetohlinje bolj odbijajoče kot pa imetnik ENEGA krznenega kosa oblačila.
Dosi manj okolju neprijazno je ustvarjanje umetnega krznja, usnja…………………in s tem nam in živalim.
Imam krasno jakno iz južnoameriške koze. Imam jo že 10 let. Torej ne kupujem petrol made jaken za en večer.
Kdo je zdaj bad guy?
Pridobivanje krzna je zelo prijazno za živali!!!? Da te ni sram!!!!
http://www.delo.si/znanje/potrosnik/rast-industrije-krzna-resite-kimija.html
Pridobivanje krzna je zelo prijazno za živali!!!? Da te ni sram!!!!
http://www.delo.si/znanje/potrosnik/rast-industrije-krzna-resite-kimija.html%5B/quote%5D
Ti pa pejt drugam tulit, ne pa da tukaj temo uničuješ s svojo histerijo!!!
Kako se ti ne gabi nositi crkovine?[/quote]
Še to. A na krožniku se ti crkovina ne gabi?
A napadaš tudi mesojedce vse po vrsti?[/quote]
Še to. Na mojem krožniku ni nikoli crkovine.
Napadam nikogar. Lepo sem vprašala in se resnično čudim osebam, ki lahko na sebi nosijo crkovino.
Če se ti čutiš napadeno, že veš zakaj!
Saj jaz sem napisala, da me zanima, pa me antikrznova mona jebbe.
Avtorica, oglasi se. :)[/quote]
Pusti mail in ti posljem slike. Crna jakna velikost 42-44, svetlo bez pa 38. Vec o njih preko maila.
Lep vecer.[/quote]
za črno sem pa jaz tudi zainteresirana. mail: becandie22@gmail.com
Prvič, kdo pravi da ljubitelji živali ne marajo ljudi ?
Drugič, ne gre za to kaj je komu všeč, pač pa za to, da odirajo žive živali, da se nekdo “greje” z njihovim krznom. To je tudi razlog, zakaj je naša resnica bolj prava kot resnica nasprotno mislečih. Tukaj sploh ni nobene dileme. Če ti tega ne razumeš, si skušaj predstavljati, da te stlačijo v kletko kjer preživiš svoje ubogo življenje, potem pa ti pri živem telesu potegnejo kožo dol, ju ustrojijo in iz nje naredijo plašč. Bo šlo ?
Za avtorico posta pa tole, jaz bi krzno darovala prostovoljcem, ki skrbijo za zapuščene živali. Iz njega naj naredijo ležišča za te živali. Tako bo žrtev mučenih in ubitih živali iz katerih so naredili plašč vsaj za silo poplačana.
a usnjene čevlje pa nosiš a ne, pa usnjeno denarnico … boj se ljudi, ki so bolj sveti od boga in to si ti in tebi podobno.
a meso pa ješ
to je slogan revežev, bogati sloj se požvižga na te krilatice.
aja rastline se ti pa ne smilijo. tudi one so živo bitje
mah mi grejo na jetra taki osebki. polni teorije, praksa je pa čisto drugačna.
Prvič, kdo pravi da ljubitelji živali ne marajo ljudi ?
Drugič, ne gre za to kaj je komu všeč, pač pa za to, da odirajo žive živali, da se nekdo “greje” z njihovim krznom. To je tudi razlog, zakaj je naša resnica bolj prava kot resnica nasprotno mislečih. Tukaj sploh ni nobene dileme. Če ti tega ne razumeš, si skušaj predstavljati, da te stlačijo v kletko kjer preživiš svoje ubogo življenje, potem pa ti pri živem telesu potegnejo kožo dol, ju ustrojijo in iz nje naredijo plašč. Bo šlo ?
Za avtorico posta pa tole, jaz bi krzno darovala prostovoljcem, ki skrbijo za zapuščene živali. Iz njega naj naredijo ležišča za te živali. Tako bo žrtev mučenih in ubitih živali iz katerih so naredili plašč vsaj za silo poplačana.[/quote]
draga Gretka, a veš kaj vse delajo z ljudmi, pa nikomur se nič ne smilijo. vse te vojne in taborišča, pa nobeden ni proti, aja to je deleč od nas, a ne, pa še mogoče so druge rase in druge VERE.
mimogrede, a veš, da so v nemčiji med drugo vojno v taborišču ustrojili človeško kožo za senčnike. toliko o človeški naravi.
mene moti samo ta resnica, ki je boljša od one druge resnice.
kar se pa tiče predloga glede plašča, a ne bi bilo boljše, da bi ga prodala in denar podarila lačnim otrokom, kakor, da ga razrežejo. samo toliko o mojem mnenju.