Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Facebook,ker so fotke,je free,…
Ker ostali portali so tako hecni,najprej želijo kasirat,pol plačaš,objaviš fotke in pravijo da to nisi ti.Na enem portalu so pa umaknili slike,češ da so neprimerne.A gole punce so OK,in kakanje na usta je tudi OK fotka tam,pa lulanje v usta je tam tudi OK,slike s spolnimi organi so tudi OK,le tvoje slike ne.Očitno zaradi ljubosumja,ker si postaven,mišičast,…Glede na pritožbe in komentarje ostalih uporabnikov,pa se mi zdi,da je vse scam,sam da te pritegnejo k včlanitvi,pol pa jeb… u glavo.
avanture.com
Bodi zbirčna, vzemi si čas. takoj ko se boš registrirala te bodo napadli ko mrhovinarji.
Večina si jih bo zaželela rajc preko kamere, ali pa tvoje fotke. Odpade!
Jaz sem si na ta način našla 2 občasna “prijatelja”, tako da se da dobiti pravo in dobro stvar.
Samo res bodi previdna, ker je ogromno frikov tam gor. Od najstnikov do impotentnih dedkov, aja pa vsi so visoki 180, težki 85kg, atletske postave….. 🙂
Res , chataj z njimi, kupi si dodatno predplačniško sim kartico in se pogovarjaj z njimi, da izluščiš idiote.
Naj te ne bo sram spraševati stvari. Pa določi pravila igre, kje, kam, kako, kdaj, ….. predlagam najprej srečanje na “javnem ” mestu, nikar se ne dobi s tipom prvič nekje na samem.
Jaz sem se prvič dobila z enim v Cityparku, z drugim pa na sprehajališču psov, s seboj sem vzela obe moji mrcini. Šele ko je bil bodoči “kolega”sprejet z strani kosmattincev sem se dogovarjala naprej.
Aja, pa išči samo med poročenimi, ker se ti bo kakšnen samski nalimal na polno in bodo težave.
Poročeni znajo bit diskretni!
Če te še kaj zanima vprašaj!