Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek marija merljak

marija merljak

Nočem biti nesramna, ampak imam eno vprašanje. Gledala sem Dobro jutro z Marijo Merljak..zanima me, ali je kaj narobe s to žensko a je kaj bolna ali samo tako dobrovoljna? Ves čas se je smejala..pa ne smehljala ampak prav smejala..in je izpadlo malo neumestno 🙂

hecno 😉

Zenska je pac vesela…po tvoje mora biti vssk kisel in tecen…

Ne ne ne, niti pod razno. Hvala bogu, če je vesela, samo tole hihitanje ves čas govorjenja novinarke se mi pa res ni zdelo primerno.. no, čudno mi je izpadlo. sorry

sem sama opazila isto pred časom, ko sem gledala to oddajo in sem se tudi spraševala, kaj je z njo.
eni ljudje se smejijo, ko so fejst živčni, mogoče je pa to, da ima tremo, ki jo premaguje na tak način?
samo toliko časa se že pojavlja, da to najbrž ni … ne vem no?

Skace v besedo,skos se smeje al pa hihita..skratka zoprna stara baba za popizdit!Jo ne gledam vec.Hoce bit pametna..vcasih se sogovorniku ne pusti do besede.Katastrofa.

Morda pa pred oddajo kaj spije, da je tako vesela. Drugače je pa res antipatična in smotana. Je pa mama igralke Maje Martine Merljak.

Mene pa moti to, da njen isti članek lahko berem v Primorskih novicah, v reviji Moja lekarna, pa v reviji od Moje zdravlje,..
Sicer pa me moti tudi to, da v člankih ne pove konkretno, za kaj je neka rastlina ustrezna. Recimo: “Petršilj je dober za želodec”. Ne pove pa, ali to pospešuje delovanje želodca ali ga zavira. Oziroma kaj naredi želodcu. Ogromno je takih izjav. S tem se človek ne more pomagati. Lahko si naredi več škode kot koristi. S tem mislim, tudi na ostale organe, ki vplivajo na glavno delovanje telesa. Ima neko splošno znanje, ki ga prodaja kot zlato.

pa da ne boste mislili,da se to na nacionalki ne dogaja..Ah, kje pa, pri nas pa že ne,ane?!!
Oooo pa kako se pije pred oddajami in med oglasi…
That,s it,baby…šovbiznis!

( Pa ko bi bili samo ta kratki, al kaj ko je med mladimi vse več tudi belega prahca- ja, dragi moji, to ni predaprilski štos, to je realni podatek iz prve roke..Zdej pa; če mi kdo verjame prov, če mi pa ne- ja tudi prov!) So stvari, o katerih se ne govori in droge so to področje o katerem se definitivno ne sme govoriti, ker niso neumni,da bodo izpostavljali sebe in talent da se nekaj takega o njih izve. O kom pa vam žal ne morem izdati….lahko me kdo toži, pa nebi bilo prav. Tudi sama nočem imet nobenih problemov z to slovensko televizijsko elito.

vsak vam je kar tako antipatičen, ker malo štrli iz povprečja. Tale gospa je super, vesela, nasmejana, dobrovoljna. Meni je prav prisrčno nerodna in zabavna in njen nasmeh je totalno nalezljiv.

Več takšnih kot je ona!

Marija je pač ena dobrovoljna “stara ženska”, ki jo je lepo poslušati. Se pač rada smeje, pa kaj.. Za to ji pač ni treba piti… Ona taka je pravi Masi za Tino, jaz pa za Marijo!

Tako antipatična kot je Mlakarca, je na tv ni.

Prej sem jo imela za dobrovolnjo, prav pri današnji oddaji Dobro jutro sem pa tudi jaz opazia to, bilo je prav poudarjeno in čudno. Tako da sem mislila, da je morda v ozadju kdo, ki jo spravlja v smeh, saj veste, včasih se človek, ki se smeje, le težko ustavi. Prej na to nisem bila pozorna, mi njen prispevek ni zanimiv, pa sem ga običajno preskočila.
Res je bila čudna, saj tako stara pa spet ni, da bi jo že sukalo zaradi let?

Ljubi moji, “smetana itd.”, kot vidite sem stara… vsi ki jo kritizirate, imate očitno sami s seboj probleme… rešite jih in poglejte na ljudi in svet okrog sebe z nasmehom… Vse dobro vsak dan!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Upokojenka, 20.11.2024 ob 10:13

Ljubi moji, “smetana itd.”, kot vidite sem stara… vsi ki jo kritizirate, imate očitno sami s seboj probleme… rešite jih in poglejte na ljudi in svet okrog sebe z nasmehom… Vse dobro vsak dan!!!

upokojenka, ta tema je stra že 10 let, daj malo poglej datum, vsi tile šimfarji so že mrtvi, ker so bili cepljeni proti covidu

Kdor se v prazno smeji dokazuje okolju da z njegovimi možgani nekaj v redu ni.

najbolj nesrečni so ljudje, ki so stalno nasmejani.

Vem, vidim, … ampak danes je bila spet gostja pri oddaji Dobro jutro in še vedno je nasmejana in predvsem živa in zdrava… kaj pa kritizerji? Kje so/ste? In bistvo vsega, ona ima rada vse ljudi. Jaz tudi. Sem njenih let. 🤗😁

Ja, a Kopitarjevo hihitanje, hvaljenje zraven in na koncu še zastonj reklama za njegovo novo pesem je pa v redu. Merljakova pa ni dobila možnosti da bi predstavila kak recept…

Današnja oddaja je bila prav super. Tudi Marija Merljak. Dokler je stalno sodelovala, jo je bilo lepo gledati. Prijazna in srčna televizijska voditeljica z znanjem o živilih in hrani.

Veliko drugih oddaj je manj vrednih in veliko drugih voditeljev na televiziji se sploh ne more primerjati z njo, ker je prijetna televizijska voditeljica.

Kdor jo kritizira, se sploh ni poglobil v oddajo ali pa je kar tako, iz svoje nejevolje, nesmiselne komentarje beležil na spletu.

Ob tej priložnosti bi skritizirala TV Slovenija, ki ima tako slab program, da ni kaj kvalitetnega gledati, razen, seveda, dokumentarnih oddaj.

Pa kdo jim dovoli toliko kuharije in ponavljanja enih in istih oddaj.

Pogrešam Mojco Mavec, to vsekakor, drugače pa samo strašijo z dogodki v svetu, ki se bodo spremenili v katastrofo in politične spletke in igrice potencirajo do skrajnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
men je zoprna do kraja, 27.02.2015 ob 10:46

Skace v besedo,skos se smeje al pa hihita..skratka zoprna stara baba za popizdit!Jo ne gledam vec.Hoce bit pametna..vcasih se sogovorniku ne pusti do besede.Katastrofa.

Tega smeha je preveč. Saj je o.k., če je vesela, sproščena, a ni za pretiravat. Mogoče je to trema in jo na ta način odganja .No, snemanj je navajena, saj so jo svoje čase čisto povsod tlačuli. Ni mi ravno antipatična, nisem pa njen fen sploh ne.

Tudi mene motijo ljudje, ki so ves čas nasmejani, ah in oh pozitivni, vse vidijo skozi rožnata očala. Potem pa izveš, da so se naenkrat znašli na antidepresivih.

So družina, ki rada in zna komunicirati z ljudmi in so radi med ljudmi. Saj bistvo je bilo danes v tem, da pove, kaj dela sedaj, ko je v pokoju. In poglejte, je ena izmed upokojencev, ki ji sploh ni dolgčas, niti se ne sprašuje, kaj bi v pokoju počela saj ima tempo svojega življenja tako naravnan, da je rada med ljudmi, z ljudmi in dela za ljudi.

Meni je to všeč.

Vidiš petinsedemdesetletnike, ki so vsi betežni, vsega naveličani, dolgčas jim je in stalno nergajo.

Ta ženska je bila meni vedno zelo antipatična. Vsiljivost, skakanje v besedo in pametovanje na vseh področjih. Polna sama sebe. Enako kot Boris Kopitar. Danes je bil na TV prav negledljiv par. Manjkala je le še Tavčarka, pa bilo za ugasnit.

Še dobro, da je vodila simpatična Špela, ki zna oblikovat pogovor in situacijo ublažiti.

Merljak Marija ter njen mož in otroci so medijsko razpoznavni ljudje.

Kamera jih ima rada in vsi po vrsti, Marija, Ivan, Miha, Maja Martina ter Mojca  se znajo obnašati pred kamero.

Kot nekdo zlahka dela v trgovini, bolnici ali vozi kamion, so to ljudje za delo v medijih.

Od najmlajše pa do Marije Merljak, ki je kljub častitljivim letom vsa nasmejana in polna energije.

New Report

Close