Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smo že tako daleč?

Smo že tako daleč?

Primož,

nebi bilo tole za scenzurirat ali pa vsaj za zapret niti???

Lp,

MajaM

Draga moja MajaM*, najbolj nespametno je bežati pred situacijami, ki niso ugodne. Dobra komunikacija je pogoj za razčiščevanje mnogih stvari. To, kar tebe moti, je pač tukaj in totalen nonsens je tiščanje glave v pesek. Morda bo kdo od forumašev s svojim vplivom komu zmanjšal apetit do kokaina ali mu kako drugače pomagal. Zdaj mi je jasno, zakaj so starši običajno zadnji, ki zvedo, da je nekaj narobe z njihovimi otroki. Tistim staršem, ki se spoprimejo s tem problemom takoj na začetku in vanj zavrtajo, se taka slepota pač težko dogodi.

bo ze drzalo

ne drzi

Sem za debato, samo malo bolj razloži tvoje mnenje. Kaj torej ne drži?

strinjam se z mici! forum je tu zato, da ljudje najdejo takšne in drugačne odgovore. ne bo vedno govora o vsakdanjih, prijetnih in žalostnih zadevah. govora bo tudi o grdih, nelegalnih, grozljivih… zadevah. in meni se zdi smisel foruma prav v tem, da lahko vprašaš tudi tisto, česar sicer nikjer ne moreš. če pa pogledaš na konkreten post, pa itak dobro veš, da ko se nekdo za nekaj odloči, ga jetežko prepričat drugače. tu sta zdaj 2 možnosti. ali nam uspe t, kar je skoraj nemogoče, ali pa kdo vsaj pripomore k varnejši izvedbi zastavljenega. se morda motim?

New Report

Close