gonoreja?!
Včeraj dobila izvid, pozitvna gonoreja. Partner, ki ga imam je moj prvi in edini spolni partner (velja tudi obratno), tudi z nobeno drugo osebno nisem prišla v kontakt preko sluznic (samnevam??). Partner mi je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zatrdil, da ni bil z nobeno drugo. Od kje torej okužba? Sem zelo presenečena in “škirana”? Partnerju sem pred tem zelo zaupala, zdaj pa ne vem..
Način prenosa
Prenaša se z genitalnim spolnim odnosom. Med oralnim spolnim odnosom se lahko prenese z genitalij obolelega na usta in žrelo zdravega in med analnim spolnim odnosom z genitalij obolelega na rektum.
vir: http://www.zdravinapot.si/nalezljive-bolezni/bolezni–ki-se-prenasajo-s-krvjo-in-spolnimi-odnosi/gonoreja
Glede na to, da se prenaša LE s spolnim odnosom, veš od kod jo imaš. Simple as that.
Predvidevam, da sama zase veš kaj si ali nisi počela, torej veš katera možnost še preostane. Zatrjevanje, obljubljanje, priseganje gor ali dol. Dejstva govorijo sama zase.
Kako ste smešne žene. Normalno, da bo rekel NE, kdo pa reče ja kar v prvem šusu?! In tvoj bi bil res Jack, če bi zraven še priznal, da ti je prinesel okužbo. Rekel je ne, torej verjemi mu še naprej, kot vse ostale tepke. Koliko ene rabite, da res začnete realno razmišljat? Ti mu boš pa zdaj še bolj kuhala, prala, klicala skoz, da bo res za zihr…, a si dojela? Težko razumet, da tvoj mož pa tebi tega že ne bi storil. Nasvet: manj sprašuj in ukrepaj, drugače pa vesel zakon še naprej.
Ti si pa ziher še en tak, ki svoji doma bučke prodaja. Na ginekološkem pregledu, verjemi, da te okužbe ne moreš dobiti, če ne greš h kakšnemu pacarju v Ugando. Vsi instrumenti so sterilizirani, na sondo, s katero se dela vaginalni UZ, se da svež kondom, ginekolog uporablja pri pregledu nov par rokavic,…
Verjemi, da se lahko okužiš zgolj in samo s spolnim odnosom.
Že vem, dobila sta ga iz cepiva, zlobne farmacevtske družbe so vam vbrizgale speče agente, ki so se zdaj zbudili. Oba sta nedolžna, pazita na otroke in bognedaj se zdravit, ker vama bodo dali še kaj bolj gloznega, poberita otroke in izginite v noč, če ne vam bodo homo. pari otroke pobrali in posvojili. Pa še to ne vem če bosta lahko zbežala, ker so vsi otroci že v porodnišnici čipirani, sledijo pa tudi s chemtraili.
lahko, da je tebe res namenoma okužil tvoj ginekolog, da bo služil s tvojim zdravljenjem
….
….
….
Ti si pa ziher še en tak, ki svoji doma bučke prodaja. Na ginekološkem pregledu, verjemi, da te okužbe ne moreš dobiti, če ne greš h kakšnemu pacarju v Ugando. Vsi instrumenti so sterilizirani, na sondo, s katero se dela vaginalni UZ, se da svež kondom, ginekolog uporablja pri pregledu nov par rokavic,…
Verjemi, da se lahko okužiš zgolj in samo s spolnim odnosom.[/quote]
Ha ha, možno je če seksaš z ginekologom in je okužen.
Že nekaj dni imam resne težave – med uriniranjem občutim pekočo bolečino, poleg tega pa sem opazil tudi nenavaden rumenkasto-zelen izcedek. Zelo me skrbi, ker so to simptomi gonoreje. Bil sem pri zdravniku in zdaj čakam na rezultate testov. Moja največja skrb je, da sem morda okužil tudi svojo ženo. Nisem bil v zadnjem času najbolj iskren glede svojih dejanj in zelo me je strah, kaj bo to pomenilo za najin zakon. Z ženo sva poročena več let in res ne želim, da bi zaradi moje napake trpela. Je možno, da sem jo okužil, preden sem opazil simptome? Kako naj ji to povem, ne da bi povzročil še večjo bolečino? Kakšne so vaše izkušnje z gonorejo, kako ste ravnali v takšni situaciji?
Uretralna gonoreja je vnetje sluznice sečnice z izcedkom zaradi delovanja bakterij ( Neisseria gonorrhoeae ) v procesu celjenja. Če je vpletena bakterija Chlamydia trachomatis, to povzroči tako imenovano “okužbo s klamidijo” ; Bakterije klamidije so prav tako vpletene v uretritis (klamidija v ustih je povezana z oralnim konfliktom; v danki ali anusu s konfliktom identitete ). V nasprotju s standardnimi prepričanji se gonoreja ali klamidija ne moreta spolno prenašati, saj so simptomi že faza zdravljenja, eksplicitno (teritorialnega) označevalnega konflikta glede seksualnega teritorija, ali seksualnega ločitvenega konflikta. Če so simptomi slabši, to klasična medicina opredeli kot uretritis ali cistitis.
Torej ne gre za prenosljivo okužbo, zagotovo ne, ne boj se, da si to fasal od neke ženske, ali celo žene, to ni mogoče, seveda pa klasična medicina trdi da je tako, ker so se tako učili, ne mislijo pa s svojo glavo. Veliko je primerov, ko pri partnerki ne najdejo teh bakterij, torej kako je potem moški dobil gonorejo?? Iz lufta..
Vsekakor pa je faza, katera je sedaj pri tebi faza zdravljenja, ker bakterije Neisseria gonorrhoeae zdravijo sečnico, zato imaš rumenkast izcedek. Tako kot helicobacter zdravi želodčno sluznico, staphylococcus aureus zdravi kostno in mišično tkivo………. Tako gonococci zdravijo uro-genitalno področje.
Vem, da bodo zdaj skočili v luft pripadniki medicinskega znanja, ampak jaz sem ti to napisal, da te izobrazim in morda še kdo začne razmišljati s svojo glavo.
O yebenti “naturopat”, treba bi te bilo dati aretirati, kot tiste, ki so propagirali cepljenje proti kovidu za vsako ceno. Ker če ne trolaš, kar je zelo možno, si pa popolnoma nor. Izberi, arest ali norišnica, za drugam nisi. Po mojem pa takim kot si ti samo šus v glavo, da bo vsaj malo reda na tem zblojenem planetu.
Manijak100%, 24.10.2024 ob 11:41
O yebenti “naturopat”, treba bi te bilo dati aretirati, kot tiste, ki so propagirali cepljenje proti kovidu za vsako ceno. Ker če ne trolaš, kar je zelo možno, si pa popolnoma nor. Izberi, arest ali norišnica, za drugam nisi. Po mojem pa takim kot si ti samo šus v glavo, da bo vsaj malo reda na tem zblojenem planetu.
kontradiktorno je tvoje razmišljanje, cepivo proti covidu (jaz sem seveda absolutno proti cepljenju- vsakemu cepljenju) je za tebe nesprejemljivo, torej patogenost virusa je laž, patogenost bakterije pa za tebe ni laž.
Zdaj boš še bolj razkurjen: BAKTERIJE, MIKOBAKTERIJE, VIRUSI IN GLIVICE niso patogeni, so pomoč telesu v fazi zdravljenja tkiva. Seveda pa na medicinski fakulteti učijo da so to patogeni, ki jih je treba uničit, ne glede na to, da je v našem telesu 4 krat več teh tako imenovanih patogenov kot celic telesa. Vse te patogene imamo mi že v svojem telesu, ko jih teko potrebuje se pričnejo razmnoževati in pomagajo telesu pri zdravljenju. Kdo pa misliš da ti pozdravi kost ko si jo zlomiš, kdo ti pozdravi praske, ureznibe???