piškoti-dobri kupljeni
Meni so od kupljenih keksov edino vsec janezevi upognjenci od Klasja, ampak jih je zadnje case tezko dobiti. Sestavine OK, okus tudi. Medenjaki (spet Klasje) so tudi v redu, kar se tice okusa in sestavin, imajo razne vrste, recimo “Snezne placke”, vsebujejo pa med, ki ni vsem vsec.
Napolitanke ne pridejo v postev? Loacker ima kar dobre, vec vrst, z za kupljene napolitanje dokaj spodobnimi sestavinami za razliko od vecine ostalih. Meni osebno so najbolj vsec kokosove.
Manja zadeve, ki jih omenja nekdo zgoraj, sem enkrat pogledala v trgovini, pa me je ob seznamu sestavin minila zelja po njih, tako da za okus ne bi vedela.
Vzami te, ne bo ti žal, prejšni teden so bili še v akciji cc 3.60€.
So božansko dobri.[/quote]
[img]http://shrani.si/f/40/ta/3eGb53BI/20150330161430.jpg[/img]
Kaj je za tebe domače, moka iz lidla, jajca iz špara….?…in potem jih spečeš doma in rečeš da je domače.
Domače je zame, kar je vse doma pridelaano in pika.
Linški keksi za 2 evra so podpovprečni, dobri linški keksi so dražji. Jih večkrat jem in poznam razliko, če vedno kupuješ tiste poceni pozabiš kakšen okus imajo pravi. Manja pecivo je dobro, ker je veliko različnih piškotov, je sladko ali mogoče ježki ali špekulatus originalni piškoti.
Če mi kdo na obisku ponudi napolitanke jih ne jem, ker tako cenene hrane kot so napolitanke, komu so napolitanke dobre? Napolitanke se drobijo in če ti nekdo ponudi napolitanke, ki jih je včeraj odprl postanejo mehke, kar ni dobro. Napolitanke se odprejo sveže, ampak primerjati piškote in napolitanke. Piškoti 1 kg iz hoferja, mone ne gledajo na kvaliteto ampak da dobijo žakelj piškotov tudi če imajo okus po žagovini. Jaz takoj vidim kateri piškoti so dobri, ti na sliki so kar nekaj.
Vzami te, ne bo ti žal, prejšni teden so bili še v akciji cc 3.60€.
So božansko dobri.[/quote]
[img]http://shrani.si/f/40/ta/3eGb53BI/20150330161430.jpg[/img][/quote]
No, jaz sem te kupila enkrat in jih noben od moje petčlanske familije ni jedel. Sladki so tko, da je grozovito… meni eni najslabših piškotov, kar sem jih poskusila. Avtorica, to je stvar okusa.
[img]http://shrani.si/f/40/ta/3eGb53BI/20150330161430.jpg[/img][/quote]
No, jaz sem te kupila enkrat in jih noben od moje petčlanske familije ni jedel. Sladki so tko, da je grozovito… meni eni najslabših piškotov, kar sem jih poskusila. Avtorica, to je stvar okusa.[/quote]
No, meni so pa tako super, da jih nisem mogla nehat jest… Res je vse stvar okusa!
No, jaz sem te kupila enkrat in jih noben od moje petčlanske familije ni jedel. Sladki so tko, da je grozovito… meni eni najslabših piškotov, kar sem jih poskusila. Avtorica, to je stvar okusa.[/quote][/quote]
No, meni so pa tako super, da jih nisem mogla nehat jest… Res je vse stvar okusa![/quote
Tudi midve s hčerko sva jih jedli dokler jih ni zmanjkalo. Krhki, niso bili presladki.
No, jaz sem te kupila enkrat in jih noben od moje petčlanske familije ni jedel. Sladki so tko, da je grozovito… meni eni najslabših piškotov, kar sem jih poskusila. Avtorica, to je stvar okusa.
[/quote]
Meni tudi ti s slike niso všeč. Imam noro rada sladko in vse možne piškote, ampak ti so pa res slabega okusa. Se mi zdijo po okusu vsi v škatli isti, samo oblika drugačna.