Primož
Ojla!
Prosim, če pod forum Domače živali, še podrobneje navedeš čemu in komu je ta forum namenjen. Ta forum postaja namreč povsem nekaj drugega kot pa je v osnovi njegov namen . Debate Labradorec, Psiček noče spati v uti, Pesjak … nazorno kažejo na trenutno stanje tega foruma, ki tako ne izpolnjuje svojega predvidenega namena.
LP
Lola, tudi mene moti kako nekateri debatirajo (če se temu sploh lahko tako reče).
Dvomim, da Primož lahko kaj naredi, razen, da npr. zbriše celo temo kar bi, verjetno, punco (vsi vemo katero) pripeljalo do živčnega zloma ker jo itak “nobeden ne sliši in mora kričati”.
Mislim, da je edina rešitev, ohraniti hladno kri in strpno odgovarjati na teme. Upam, da bodo na forumu ostali vsi redni obiskovalci in, da se novi ne bodo ustrašili ali zgrozili ob branju tem.
Veliko potrpežljivosti in ne pustite se sprovocirati!
Primož jaz sem prišla na to stran zato, da napišem nekaj o forumu Domače živali pa vidim, da so me že prehiteli. Se pa povsem strinjam z LOLO.
Prosila bi vas, da urgirate in napišete, čemu je forum namenjen, saj (če malo spremljate) zgleda, da je namenjem določenim posameznikom (če je tako, naj ima moderatorja!) in temam, ki so njim ljube, kakor pa nekdo vpraša kaj “napačnega” pa kreg in utrujajoče prepričevanje do onemoglosti. Prosim če poveste, da je dovoljeno izražati svoje mnenje in da je nevljudno, da tistime, s katerimi se ne strinjamo napadamo do onemoglosti!
Prosim za odgovor pa lep dan, Tina
Pa še moja prošnja – na forumu Domače živali
prosim preveri uporabnika pod nickom:
simi (mail: [email protected])
in
simi-Alenka (mail: [email protected])
Zaradi poizkusa diskreditacije te prosim, da se na forumu javiš in objasniš ali gre za istega uporabnika ali ne.
Hvala in lp!
Yo