Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu evo, sladki moji, tudi jaz vam imam nekaj za povedat

evo, sladki moji, tudi jaz vam imam nekaj za povedat

:-)))))))))

tolk se režim ob teh “nekaj za povedat”, da enostavno TO MORAM POVEDAT …hahahaha…

evo, da ne bom iz povprečja padla in da ne bo moja malenkost trpela na samovšečnosti:

ejjj, naj živi fuzbal!!!!!!!!!!!!!!!!! – tole prvenstvo je the best, kar se lahk ženski zgodi…sem včeraj mal testirala svoje čare na mojem tasladkem in vam priznam, da sem še vedno NO1…bolj kot sem jaz svojo rito stiskala k njemu, bolj pogosto je njegova roka zahajala na moj bok…in hehe, tud komentiral je vse manj in tolk več lubčkal moj vrat…

no, na “veliki finale” sva pa vseen počakala do konca tekme…sem namreč ugotovila, da sta moje draženje in fuzbal SKUPAJ nor stimulans za dolgoooooooo in divjo erekcijo…

evo, pa sem še jaz povedala…

:-))))

lep dan vsem…

… hm, če ne bi v tej uri bil s svojo ženkico, bi še pomislil, da se pod tvojim nickom skriva… neverjetno… eto, pa sem še jaz izdavil, kar sem imel za povedati…:-)))

Očitno sex preseže vsa druga opravila.Vidiš očitno je,da vsi moški niso tako nori na fuzbal.Dobro si svojega testirala:-)

Verjamem. Moški smo precej različni. Jaz npr. sploh nevem, da je prvenstvo v fuzbalu 🙂

PS
A naši spet jokajo ali zmagujejo?

Jejhatana!!!!!
Kdo pa so “naši”?????

Minister, ti si pa veliko fuzbala prešprical, veš… naši so se kvalificirali na prejšnje prvenstvo, pred štirimi leti, hihi… na tem jih pa NI!!!!!

Zdaj si me pa spravil v smeh, ej…………..
100 lubčkov za tole!

Aja? Kje pa so?

A veš, da tale kombinacija tudi na mojega divje deluje!?!?!?!?!!?
Hehe, saj se krvavi pod kožo… pa čeprav je Brazilija na TV!!!!!
In če jim ponudiš OBOJE hkrati… jap, ni lepšega, hihi!

Ampak baje to pride na vsake 4 leta enkrat…?!?!?

TU!!!!

*********************************************************************************************
*********************************************************************************************

:-)))))))))))))***

ne bod zlobn, prosim… ***

Svetovno ja…. seks pa menda ne, hihi….

New Report

Close