Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu imela je vonj po svežih marelicah

imela je vonj po svežih marelicah

*****, spet sem potreben. V službi surfam po netu in gledam kurbarijo. Tko to ne gre, si pravim, hmmm. Morm poklicat frenda, on je tip k pozna same lahkoživke, v nasprotju z mano k se družim s samimi moralnimi svetnicami.
Kar danes bom to organiziral, bom prej šel iz službe, sej itak v tej vročini sem edini bedak k delam.

Po obilni večerji in dobremu vinu je bilo treba presekat vljudnostno monotonost, zato sem predlagal da se vsi skupaj premaknemo v naš veliki džakuzi, seveda nagi. Šele tam sem si natančno ogledal kaj je pripeljal. Bila je dolgolasa plavuša, z velikimi črvstimi joškami in širokimi lopatcami mi je takoj povedala da ona ne fuka v *****, ampak sam v rit. Ob tej izjavi mi je *piiiip* otrdel, to je prva opazila tudi njena prijateljica, svetlolasa kratkih las, lepo grajena lepotica drugače pa potrebna lezbača. Začela me je božati po otrdelem kurcu, čisto počasi in nežno. Spravil sem se na njeno ***** in ji z levo roko na rahlo masiral klitoris. Imela pa je z obrito ***** prislonila k nosu tako da sem jo lahko ovohavu, in ji z jezikom dražil klitoris. Frend se je ubadu s črnolasko tudi z obritim pizdovjem , polnimi joški in res carsko ritko, brez sledov celulita.
Svetlolaskina *piiiip* je imela vonj po svežih marelicah, joj kolk sm uživu v lizanju te *****…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close