kje najdete ta tretjo????
ojla!!
dajte mi vi nekaj povedat..recimo, da si z partnerjem zaželite trojčka z še eno žensko…kje hudiča najdete to žensko, da potem najdete eno resno, diskretno???
lepo prosim za info.
z mojim bi ful probala, no jaz skor bolj kot on, ampak rada bi nekoga brez bolezni in resno…ne pa kako zajebancijo==
ideje???
Ravno tu je fora, da jih ne najdemo. Če bi se jih dalo najti, ni vrag, da bi tudi jaz moji kaj predlagal, čeprav je uspeh minimalen ali pa ga skoraj ni. No po naravi sem optimist 🙂
Tako, pa žal, prijateljica bi bila, če bi bila res prijateljica v katero bi se dalo zaupat, ji verjeti in jo predvsem poznati. Ampak danes niti za partnerja ne moreš biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričan. In kot jaz poznam pare, ki se kljub temu spustijo v to, jim je vsem do sedaj uspelo se tudi zaljubiti se v tretjega.
Tako, da sem popolnoma brez skrbi, ko zaprem oči in vidim svojo pod drugim 😉
Pa ne vem, če bi se temu lahko reklo zadrgnjeno!?
Nisem moralist, niti konzervativec…..
Pa vseeno menim, da si z nekom, ki me nanj veže kakršna koli oblika (daljše) veze ne morem privoščiti prazen *** s tretjo osebo. Tako pač funkcioniram.
Morda kdaj, nekje….v x kombinaciji, enkrat, da izbijem tudi to dno v sebi.
Ampak zagotovo ne z ljudmi, ki jim zaupam in želim, da oni meni.
To ni zadrgnjenost; nekaterim pač ne sede takšen sex………Ljudje smo različni, z različnimi željami in hotenjem. Meni osebno ni do grupnega; v tem pač ne vidim neke “strasti”, prav tako kot ne maram analnega sexa. Pa vseeno nisem prav nič zadrgnjena.
:))
Nikoli pa nisem in ne bom “obsojala” ljudi, ki jim tak ali drugačen način sexa paše.
Se strinjam – tako kot z napisanim kot tudi s tole zadnjo pripombo…
Tudi sama ne vem točno, kaj naj bi me “v troje” tako potegnilo…še posebej, ker brez osebe, ki mi nekaj pomeni to ne bi počela…in ker le-te nimam nobene želje gledat kako sexa z drugo – ostajam pri, kako je rekel g. minister? “zaprem oči in…”…
lp
lej maxi, ti pač nisi za tovrstne igrice, jaz sem govorila o takih ženskah, ki ko se pogovarjamo, sanjarijo o tem, ( ja jest ful bi, mene to ful rajca, sem sanjala da sem spala z žensko itd..) ampak enostavno nimajo muda da bi se sprostile do te mere, temu jaz pravim zatgnjenost…..samo to…
🙂
mi je pa všeč, da imaš R.W. spodaj…super komad!
se ne strinjam…
priznam, da sem fantazirala kako bi bilo v troje ipd. in priznam, da so bile fantazije lušne – vem pa, da tega ne bi naredila in to zato, ker enostavno ne bi prenesla pogleda na mojga, kako pred mano uživa s tretjo…premočno čutim? preiskreno? pregloboko??? …preprepre…in ostali? premalo močno in premalo iskreno???…ne vem, sprašujem in predvsem, ne obtožujem, ok?…
zase vem, da dokler čutim tako, ni variante o tretji osebi – v real…preveč bi me bolelo!!!…