Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pralni stroj samsung – izkušnje?

pralni stroj samsung – izkušnje?

Kupujem nov pralni stroj in se je v ožjem izboru znašel tudi Samsung. Ker to pri nas ni ravno znana firma pralnih strojev, sprašujem, če ga kdo ima in kakšne so izkušnje, ste zadovoljni z nakupom..

pri nas je bolj kriza kar se izbire tiče..poglej kake soednje države. Cene so tam sprejemljive (recimo LG 15 kg s strue steam te pride tam 1300 €…mediaworld.it) , izbira pa tud okej.

kar sem do sedaj bral so bili vsi več al manj zadovoljni

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Jaz ga imam kako leto, ampak se ta trenutek niti slučajno ne spomnim, kakšen model je. Ima pa tavelik boben in programe za športne cunje, kratkega (30 minut), nek program za baby perilo pa dnevnega, ki pere 1.03 minute. Pa seveda še kar nekaj drugih, možne so tudi kombinacije.Tega uporabljam največ in je čisto o.k.. Aja in na koncu odigra 20 sekundno pesmico, v opozorilo, da je končal (to se da ugasnit ampak meni je všeč).
Popolnoma zadovoljna.

Korejska bela tehnika je postala vodilna v svetu, sploh na drugih celinah od Evrope ( UAE, Amerika naprimer) – Samsung, še boljši so pa LG – imam enga doma že 2. leto, ga ne zamenjam. Ima pa parne programe, kar je velik plus tako pri krajšanju časa pranja, kot bolje opranem perilu, manj porabe sredstev, ima invertni motor ( torej odpadejo vsi stroški servisiranja in menjave krtačk, ležajev in jermenov bobna), je 12 kg, ima funkcijo višanja vode ( dodatno izpiranje), kratek športni program, program za pranje bombažnih srajc ( res pridjeo ven nezmečkane in rokavi nezafecljani). Dela res tiho zaradi invertnega motorja, centrifuga je lahk otudi 1400 obratov, pa ni zmečkano ku da bi iz rite ven potehnu. Js kupujem samo še korejsko belo tehniko.

In kot ti svetuje Whitecow, ki je stručko bele tehnike: pri nas trgovci turijo Bosch pa Gorenje pa Beko – vse srednji cenovni razred, ker je 5 let garancije, potem pa moraš novega kupit, ker je danes proizvodnja tako naravnana, da ti stroji ne bodo več 10 let zdržali ( nižji cenovni razredi, brez invertnih motorjev, klasika), kot so včasih – ker pričakuje tako trgovec kot proizvajalec, da boš po 5-ih letih po izteku garancije, kolikor jo dajo, spet moral novega kupit.

Zato trgovci v Sloveniji zelo neradi naročajo kaj drugega, bolj kvalitetnega, če si pogledaš naprimer ocene na tujih spletnih straneh in želiš kupit točno določeni model – šakaš tudi po mesec in pol in dva, da pripspe s kontejnerjem :-P. Cene se znajo v primerjavi z Italij,o Avstrijo in Nemčijo pri nas zašopiriti tudi do 400 eur po stroju, redna ponudba -preveri malo spletne strani, če stanuješ bližje kaki meji, se ti ga izlača zunaj kupiti – garancija je EU, brez problema…..

Hahahaha, muzika na konci ja – tudi naš LG lepo odžgoli – music makes Asian people happy 🙂

Naš še vrata samodejno odpre, da se zrači, da če te slučajno ni pri vratcih, da se perilo notri ne dobi vonja po zatohnelem, ko je zaprto toplo noter še kako uro po koncu pranja…. Odlična rešitev korejskih strojev je samodejno odpiranje vrat po koncu pranja.

Šmrc moj pa tega nima.. samo ugasne se, ko konča – čisto kompletno, nobena lučka ne gori več na njem. Kar mogoče ni najbolje, sploh če človek pozabi cunje v stroju. Jaz pa itak perem bolj za vikend in ker imam veliko, prav poslušam, kdaj konča.

Clovek vas vprasa za samsung kako in kaj vi pa gusite z nekimi zgodbicami korona vam je cist skisala mozgane

Odgovor na objavo uporabnika
Saso425, 02.01.2023 ob 19:21

Clovek vas vprasa za samsung kako in kaj vi pa gusite z nekimi zgodbicami korona vam je cist skisala mozgane

2015 se ni bilo Corone.

Zgleda, da jih je še najbolj tebi skisala da greš odpret 7 let staro temo.

Tudi midva z mojo sva se odločala med Samsungom in Boschem,ista cena,ista kilaža,skoraj isti programi…nazadnje sva se odločila za Bosch,ni nama bilo žal,čeprav včasih grajam,zdaj bi mi prav prišel Samsungov,ki ima dodatna vratca,da naknadno vržeš noter kako cunjo,ki jo slučajno kje najdeš…tu pa dam velik plus Samsungu, glede dodatnih vratc…

imamo samsung pralni stroj-odlično deluje-lp

Vprašaj vlado oni so plačani zato, jaz ne dobim niti centa od tebe.

zdravo-priporočam,zaenkrat zadovoljen-lp

2 Samsunga in oba za nič. Ko kličeš za reklamacijo se ti Več ne oglase. Cca trajnost 4 leta.

New Report

Close