Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu bilo je nevzdržno vročee

bilo je nevzdržno vročee

zato sem mu predlagala da greva pod tuš. Prijel me je za roko in me peljal do tuš kabin. Stala sva pod tušem in se gledala. Nisem morala vrjeti, da se to zares dogaja. Odprl je vodo in zadel me je prvi curek ledeno mrzle vode, kar je povzročilo, da so moje joškice nabreknile zelooo zelooo fejst. Stale so bradavičke na joškah in on se jih je kar takoj lotil z njegovim dolgim jezičkom. Bila sem zelo vzburjena. Prijela sem ga za glavo in mu jo potisnila v moje mednožje. Saj sem želela njegov jezik čutiti tudi v moji muci. Nisem morala vrjeti, toda še z jezikom me je spravil do vrhunca. Tudi pod tušem sva se pošteno pofukala. Sem se že ustrašila, da človeku nikoli nebo prišlo. Zato sem se ga lotila z usti. Kožico sem vlekla gor in dol z hitrimi in počasnimi gibi. Ter obdelovala njegovo glavico. Dokler ***** ni začel že pošteno utripati. Zčutila sem da bo napočil trenutek. Prijela sem ga v roko in pričela drkat z vso močjo in odprtimi usti. To ga je tako vzburilo, da je bržkone pričel špricati. V usta sem dobila lepo porcijo goste sperme. Šprical je kar nekaj časa. Vsa tuš kabina vključno z mojimi usti je bila polan sperme. Rekel je le, da kaj takega ni doživel še nikoli in da je vse kriv šotor, kjer me je prvič zagledal in moje polne joške, ki jih je baje videl že na daleč in so mu pritegnile vse poglede in vso pozornost je dajal na njih. Nato sva se še namilila, stuširala in obrisala. Prijel me je za roko in mi na uho šepnil naj sedaj pustim vse te stvari in grem z njim. Prepustila sem se in odšla. Peljal me je na plažo. Kjer me je slekel in me pričel mazati s kremo za sončenje. Spet so se vnele strati med nama. Potem me je peljala v morje. Kar nekam daleč sva odplavala.Dokler nisva prišla do ene malo večje skale. Tam me je prislonil in mi zašepetal, da si me noro želi, češ da sem najboljša mrha kar jih je kdaj sprobal. Jaz pa sem se le nasmehnila in razširila noge, da ja lahko vztavil kurca vame. Začel se je nori sex, ki je trajal vse do mraka, da sva lahko še dokaj po svetlem odplavala na kopno, do plaže. Sex je bil zelo brzinski, najine sokove pa je posrkalo morje… Na poti domov, ko sem sama sedela za volanom, sem se spomnila, da nevem niti, kako je bilo temu zagorelemu neznacu ime. Dopust je bil za menoj. Pred menoj pa še nekaj dni uživanja doma. Preden se je spet začel vsakdanjik in služba.

New Report

Close