Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu In kako

In kako

ližete sladoled?…

pravkar mi je prijatelj zaupal, da mu je ful rajcig gledat žensko, ko liže sladoled (in drugi naj rajc je po njegovem ženska, ki z užitkom potegne – cigareto!!!)…

jaz ga tko najprej narahlo poližem po vrhu, stisnem med ustnice, jih obližem in pogoltnem…nato z jezikom odločno zakrožim okrog in okrog sladoleda in pustim, da mi sladka krema vzdraži borbončice…nadaljujem s kratkimi lizi od spodaj navzgor in zaključim tako, da ves sladoled objamem v ustnice, ga vsega občutim v ustih, počasi izvlečem in se zadovoljno obližem…mljask…

ejjj, g. minister, tolk si “čvekav” danes, da je še mene potegnilo…

Mater ljubic@, kolikokrat točno to gledam pri ženskah!!!! Sladoled ali cigareta! Te neumne fantazije pa me takrat pripeljejo, da vidim takrat čisto nekaj drugega v njihovih rokah:-))))

Škoda da acjom ni več tako sexi:-)))))) Nehala je lizat k****, pardon – kadit!

kaj??????????????????
ich auch…

drugače pa – domišljija je tak lušna, sladoled, cigaret, ženske ustnice in predvsem – užitek v očeh…(upss, nočem repat) :-)))
in saj me poznaš – mal pa moram bit žleht in dražit…hehe, če pa je tko sladko…

lubčka nate… ***

hmm, ob priliki se moram poglobit v moško lizanje sladoleda…

aja – pa nehi s tem neumnim pripisom v stilu “nehal bom pisat…”…

kaj pa dražiš ose tam nekje, na SČ!?…tle bod, lepo te bom crklale, ti v rito lezle, sam povedat morš… :-))) ***

samo kaj bi bilo majhno kot ščegetavček? Ne spomnim se, pa tudi tako luštne stvarce ni:-)))

Malko jih moram, me kar rajca ko leti perje na vse strani:-)))))

New Report

Close