Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu včeraj

včeraj

je bla pa z moje strani foušija prisotna.
Grem s psom po gozdu, vsa prepotena, vsa zrajcana (saj veste, ko laufaš, se tm spodaj nekaj drgne ob hlačke), pa tm mal bolj v goščavi nekaj sopiha. Pridem bližje – hmmm, avto, odprta zadnja vrata, nekaj se premika.
Pridem še bližje (žal se nisem mogla izognit na več kot nekaj metrov), v tistem – tresk ……………. in zadnja vrata so se zaprla:(:(
Kolk rada bi bla jaz na njenem mestu:):)

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hahahaha…………..jaz bi nos na šipo gor pritisnila in gledala!

…. jaz bi pa takrat prišel od zadaj, odmaknil špagičko in ti ga zapičil:-))))

grema v šumo?
:))

grema:-))))
Imaš tange na riti?

vedno.

Uff!!!!!!!
No, se bova raje na SČ dol dala, bo več odziva:-))))

hahahahahaha………….

..rada gledaš ko seksajo ?? Te rajca ???

enostava rešitev, če ti manjka….pejt za savo, tam je velik tipov, ki ga nimajo kam vtaknit, pa se zmeniš. če nimajo avta, bote kar na tleh. a bo u redu?

….a se tud to tam dogaja, jaz vem da si ga mečejo na roke, sem vidla…….kaj ti si vidla da se dol dajejo ??

pa dej janka…jst mam na sumu da si tip, pa bi se mal naslajal. se motim?

Ne, raje sama sexam:):)
Moram priznat, da na tem področju sem pa precej egoistična. Če nisem sama udeleženka, me stvar bl mal zanima:)

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

…;-))) si se mal uštela, me pa rajcajo zadeve ki niso ravno dostojne ženske…in mi niso v ” ponos ” me pa zanima kako ve gledate na to, drugače pa res nisem tip in brez zamere če sem kaj narobe naredila, potegnem nazaj.

papa

glede ne tvoje poste…

…ne paranoji….ti pač v vsem vidiš kaj slabega…tud po TVOJIH mailih sodeč…

sem dost dolgo na raznih forumih in četih da prepoznam zafrustrirane dedce z ženskimi nicki

New Report

Close