RABIM POMOČ!
Ojla,
odkrito povedano, največkrat moški naredimo prvi korak ob ta pravem trenutku…..
Če bo tip opazil, da si ga ogleduješ, da ti je všeč in če nima “zadržkov”, verjemi, da bo naredil prvi korak.
Ker pa želiš pameten nasvet, kako se približati njemu; meni najbolj ugaja, če je ženska sproščena, pa celo ona začne s pogovorom, pa mogoče čisto slučajen dotik, pa gledanje naravnost v oči……ufff, to me res “zakuri”…..od tu naprej pa je res težko pisati scenarij….
Veliko sreče…..:)))
Ali je že prepozno???!
Predvsem za tvoj odnos do moža. Glede na to, da iščeš avanturo – brez omejitve – pomeni, da je tvoj odnos do moža na zelo nizki stopnji. Pomisli, nekaj let nazaj – bi sploh pomislila na kaj takega.
Ne želiš, da ti kdo soli pamet… Poglej vase, a ne bi raje posvetila več časa in energije svojemu možu. Mogoče že tudi on tako razmišlja kot ti… Ti je vseeno, vseeno kaj bo z vama po tem.
Če pa misliš, da to potrebuješ… se ne zapletaj – privošči si enkrat in zakleni v globine – ključ pa odvrzi!
Vem, in tudi sama se sprašujem zakaj! Ne morem si pomagat. Še vedno imama rada moža, toda zdaj je mal drugače. Mogoče je le z moje strani, ne vem. Bojim se vprašat, ker se bojim kakšnegakoli odgovora – predvsem potrditve, da tudi z njegove strani obstaja iskrica. Ne bojim se zavrnitve, mogoče bi prinesla celo olajšanje. Bojim pa se tudi, da mi bo nekoč žal, če ne bi poizkusila. Vem, da pri vsem tem trpim najbolj jaz. Jočem, ker vem, da bom prizadela družino ampak ne morem si pomagat. Vem, da lahko vplivam na razum, na čustva ne.