najslabši seks ever
alo alo!
no, ko vas nekdo vpraša kakšen je bil vaš najslabši seks v življenju ali na primer kako razumete najslabši seks… na kaj pomislite? morda na… koga? meanwhile pa prisluhnite moji izkušnji, morda v poduk kakšnim fantom… kako se na primer stvarem pod rjuhami pač ne streže.
HOW NOT TO IMPRESS A WOMAN ON YOUR FIRST NIGHT TOGETHER…
1. ne kurite jo 4 mesece. če si jo poželite, se pripeljite do njej, ji dajte to jasno vedt pa to naredite! sploh, če ni nobene dileme, da je ona za stvar
2. ne pravite ji 4 mesece o tem, kaj vse bi ji vi delal… ja.. no KAJ???!
3. ne hvalite se na vsa usta kako zelo ste obdarjeni… nikoli ne veste, koliko in kaj je videla že pred vami
4. preden se dogovorita za skupno noč v hotelu zavijte obvezno še na petrol in si kupite nekaj za prijeten svež zadah… poljub je osnovni pretok strasti. poljub pove vse. izgovor: nimam umitih zob, slab zadah… pač na njo ne bo naredil vtisa
5. ne pretiravajte z objemi, raje pozornost preusmerite na njeno telo, njene obline, božajte jih in poljubljajte. obožujte njeno telo!
6. ne grabite jo kot kos mesa (saj se najbrž sama dobro zaveda na katerih mestih ima pač mal več oblog… ) s prsti in rokami drsite po njej, bodite nežni, a strastni
7. med predigro ji ne postrezite s sledečim: a si kej moja… obožujem te… ljubim te… ženske nismo neumne. niti vse več stare 15 let. recite ji raje: želim si te… čakal sem nate… tvoje seksi telesce… objemite jo strastno in poljubite na vrat… in temu sledi en dolg, globok, vroč poljub
8. ugotovite kaj ji paše. analni seks na prvi noči odpade, razen, če vam da ona jasno vedeti, da je pa “in the mood” za nekaj drugačnega…
9. v stopnji evolucije smo ljudje razvili tudi določene tehnike ljubljenja. pretirano gledanje animal planeta vam lahko hitro zamegli presojo kako naj bi seks zgledal. zibajte, ne porivajte kot zajci (temu seveda sledi 5 sekund premora, pa potem vožnja dalje… ker lahko le tako zadržujete orgazem?!) ujemite ritem… mešajte… ne posvetite se svojemu mednožju, posvetite se ženski. svoji drugi glavi izdatno strežete že tako vsak dan med masturbiranjem
10. pa presneto poskrbite za ZAŠČITO!
11. zjutraj se prebudite pol ure prej in se ji posvetite, vzemite si čas zanjo. pogovarjajte se. izgovor: joj mene danes še čaka tooooooooliko dela in gužva v pisarni in bi rad samo že malo dremal in nato ob zvonjenju budilke vsatenete in tečete pod tuš, ponovno – na njo ne bo naredilo vtisa
11. naslednji dan jo pokličite, morda se bo želela o čem pogovoriti… poslušajte jo in če je ne želite videti nikoli več ji dajte to tudi vedeti… in ne igrajte se s čustvi, ranjena ženska je lahko mnogo hujša prasica kot pa njavečji prasec, ki ga poznate in vam lahko konkretno podkuri…
bodite iskreni in neposredni. pretirano “taktiziranje” in prazne besede vam ne bodo (vedno) prinesle dodatnih točk. kot sem že dejala… nismo vse več stare 15 pa tudi naivne in neumne ne, tako kot si vi radi to kdaj mislite. in še malenkost – če si ženska zaželi seksa že na prvem zmenku še ne pomeni, da je nimfomanka, lahka pa… sure. ampak morda ji pa to paše in morda ji pa pač pašete vi…
ok, vsi vi seksualni manijaki hehe, lep vikend vam želim, čim več pozitivne energije in seksa, ki vam bo po žilah pognal adrenalin in strast…
kiss, Vella*
Ha, za ta post sem pa prav prijavil! Drugače sem bolj voaer tle gor, ampak tukaj sem pa moral nekaj dodati…
Zgleda da si prava baba, tipa pa si šla iskat preko interneta… No, saj ne da je kaj narobe s tem, le pričakovanja si imela prevelika. Spoznala si pač nedoraslo osebo, ki je bila po vrhu še zelo osamljena… “a si kej moja”….
Me pa še nakej zanima… ker si že tako samozavestna, kakšna si pa ti? Tako na splošno in v postlji?
Če še dodam nekaj na glas; zanimivo bi bilo slišat zgodbo z njegove strani 🙂
In iskreno… želim ti enga dobrega ljubimca. Po mojem ga zaslužiš!
Jemte se radi 🙂
Ne najslabši…ampak me je prizadel, da do danes ne morem pozabiti… Po tistem, ko sva se z mojim ljubim razšla in sem silila za njim…sva se dobila.. Želela sem si ga z vsem srcem in telesom…
Seksala sva…popoln poraz…bila sem mu samo objekt… Mislila sem,da ne more biti hujš… Pa je bilo…ko mu nisem več niti objekt…nič…nada…niente…ko me ni hotel več niti poljubiti… Ne vem, kako bom šla čez to…