Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mojem zadnje čase nekot ni..

Mojem zadnje čase nekot ni..

No to je to.

Včasih sva si vzela full več časa, za predigro in vse.. je bilo fino. No saj sedaj je še tudi ampak gre vse nekako bolj na hitro…
Recimo včeraj sva dopoldne – takšnega bolj hitrega brez neke predigre – saj meni ni vedno nujna, pa sem mislila ja si bova pa zvečer vzela več časa in nakoncu ni bilo nič, čisto nič!!

Pravi, da sem mala nimfa, da samo na to študiram – pa ni res, samo fajn mi je, saj sem stara 23 ne 70!!! Za vraga. On pa tudi 28! 🙂 Najlepša leta.

Ptravi, da ga uničuje vročina – saj to jmu vrjamem, ker jo res slabo prenaša! In, da mu ni zato vedno kao cele procedure skozi za davat!
No saj drugače se imava fino…me ne odbija, se cartava, lupčkava…
Ampak malo se mi zdi, da je tista full strast in vnema malo izginila (skupaj malo vec kot 1 leto)… Pravi, da sem malo jaz kriva zato, ker sem mu en čas toliko gnjavila zaradi bivše in ima posledice – to lahko zudi vrjamem, ker sem bila res rahlo nemogoča na čase.

Kako naj to popravim, jaz bi rada, da bi bilo tako kot včasih… Pač rada sexam in on to ve, strah me je, če mo ne bo tega nudil, da bom šla na koncu še kam drugam – tega pa nočem…

Čez par dni greva na morje – tako, da je možnost. Kakšne ideje od vas super izkušenih tukaj gor – vedno dobim fajne nasvete od vas in zelo koristne!

Hvala 🙂 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tudi meni se v tej vročini ni dalo dati skozi vso “proceduro” kot si rekla. So ap tudi obdobja ko ti ni toliko do sexa oz je tista vnem amalo manjša, ampak če sta osebi pravi se čez čas tudi ta vnema povrne, sploh če se oba malo potrudita in se predvsem veliko pogovarjata.

Še dobro da se je vreme vsaj malo ohladilo in se daj je spe tčas za dolgo akcijo 😀

Lahko ti povem kako moja mene vedno pripravi za akcijo.

Čisto presenetljivo me prime za korenjaka (ko je še v spanju), pa mogoče še kak pogled taki vabljivi…

Čuj, če mu boš samo težila vedno isto kar tak… ne bo nič. Moški vseeno nismo mašine, čeprav je to splošna filozofija.

Potem je tu še predigra in sam sex. Midva sva pač malce zamenjala predigro, da je bolj zanimivo. Pa začela sva uporabljati tudi Durex Play… joj, kak pa je to fajn zadeva… priporočam rdečega. 😀 To je lubrikant z toplotnim učinkom. Joj, kaj ji vse delam s tem…. *khm* ok, to je druga štorija…

Kaj ti hočem povedat je to, da prelomi rutino, rutina je enosmerna ulica do dolgčasa v sexu. Boš tak ko ena moja kolegica vmes gledala na uro. 😉

New Report

Close