Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu slovenke na slabmu glasu / kam hodijo na dopust najbolj potrebne zenske?

slovenke na slabmu glasu / kam hodijo na dopust najbolj potrebne zenske?

ne morem verjet da se nase bejbe dol porivajo k za stavo,pomoje so se hujs k nemke.sam da jim en mal zapiha na duso,pa so ze tkaoj mokre.mi moramo pa potem nemke kresat,saj nam hrvatice(vsaj jaz imam tak obcutk) nekak ne dajo tok rade,k nase unim.

Jaz sem zaenkrat srecal najbolj potrebne nemke pa madzarke na Bolu.

Jest pa mislim, da se tebi samo zdi, da ženske če pogledamo za kakšnim tipom smo pa kar potrebne, si se pa mal zmotu. Če misliš, da smo iste kot vi tipe se res motiš. Če greva midve s sestrično na morje, greva zato, da uživava vsaj en dan brez deca, vi deci potrebni pa mislte, da sva pršle pa po sex, k ga imava že itak čez glavo zadost doma. In mislim, da nisva edine. A ne, ženske!

Čav

Res je 😉

Samo nekaj ti bom povedala. Dajemo tistemu, ki nas spoštuje in se temu primerno do nas tudi obnaša. Pa naj bo katerekoli narodnosti. S takim odnosom tvegaš, da ti kmalu še Nemke ne bodo dale. Domnevam, da ne znaš nemško, pa še niste kakšne “pametne” rekli. Hrvatice so te že “skužile”.

Ja mAJA,na svetu je vse crno pa belo.

Ne kLEMENN, ni vse črno in belo, ampak daj še enkrat preberi svoj post in naslov, pa boš tudi sam lahko ugotovil kam se uvrščaš ti.

Zeh.

New Report

Close