Nasvet?!
Torej;
Najprej moram na kratko razložiti situacijo. Kot punca sem samo parkrat seksala z enim moškim(itak je bilo nič posebnega), nakar sem spoznala sedanjega moža.
Do njega nisem nikoli čutila močne spolne privlačnosti. V bistvu sem seksala z njim, ker je bilo zame novost, a nikoli nisem doživela orgazma. S časom sem se naveličala seksa z nnjim in v bistvu sem se mu predajala samo zato, da bo srečen in da mi da mir.
In tako je že nekaj let. Če (ko) me prime želja, se raje potešim sama, saj so moje fantazije dosti bolj vznemirljive kot on. Saj je že probal z mano na vse načine, ma me vse pusti dokaj hladno. Skratka, njega si ne želim. Mislila sem že, da sem frigidna, da nisem ženska za seks, a moje občasne fantazije to izključujejo.
Že kakšno leto si želim, da bi vsaj enkrat seksala z človekom, ki me bo zrajcal do amena, z nekom, ki bi se mu predala vsa. Želim si spoznati samo sebe kot Žensko, spoznati ekstazo čutnosti.
No, in pred kratkim sem srečala tipa, ki me močno privlači. Ko ga srečam, me v želodcu stisne in čisto se izgubim. Komaj čakam da ga vidim in če ga ne, sem žalostna in nesrečna. Rada bi imela avanturo z njim, a niti ne vem kako naj pristopim do njega, saj sem v bistvu sramežljiva. Ko se srečava se vedno lepo pogledava, pozdrav, včasih kaka banalna pripomba in to je to. Zvedela sem, da je tudi on poročen in ima otroke.
Ne bi jaz dajala pobude, rada bi, da bi jo on. Vem, da sem mu všeč, samo to še ne pomeni, da bi bil za avanturo z mano, kajne?!
In kaj hočem od vas?! Kot prvo mi je že bolje, ker sem to dala iz sebe.
Mogoče bi rada slišala od moških kak nasvet, kako osvojiti tega tipa. Ali pa kako naj ugotovim, če bi tudi on kaj več imel z menoj.
Saj vem, da sem čisto zblojena, ampak me res meče.
Draga moja, če nimaš moralnih zadržkov (oab poročena pa to), potem nič kaj preveč ne filozofiraj!
Daj mu jasno vedeti, da ti je všeč (seveda ne z neposrednimi besedami, pač pa s starim dobrim flirtom). Potem boš pa že videla, če bo odreagiral ali ne!
Skratka – prvo potezo le naredi ti, a pobudo za realizacijo prepusti njemu, pa bo šlo! Pa poročaj seveda! Me prav zanima, če bo kaj iz teh krčev v trebuhu?!?!?
Hvala fantje!
Moški nasveti so vedno dobrodošli, še posebej v takih primerih. Saj ne , da ženskih ne cenim, ampak v večini primerov začnejo obsojat in pridigat. Vi pa že veste kako to gre : -)))))))
V bistvu ljudje nismo monogamni (se tako reče?), imamo to samo privzgojeno.
No, vsekakor bom poročala če bo nadaljevanje. Do sedaj sem bila bolj zadržana. Poskusila bom drugače.
Lep pozdrav!