Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Temno črni humor

Temno črni humor

Kaj, za vas smešnega, ste v zadnjem času doživeli, slišali ali izrekli, pa je bil tako črni humor, da ste se še sami zgrozili, da se ob tem zabavate, vseeno pa vam je bilo smešno?

Vidim namreč, da imamo sploh glede črnega humorja zelo zelo različni okus, mene sede vse do temno črnega, pravzaprav nam vsem doma, nekaterim pa se že mila oblika tega zdi neokusna. Zato moje vprašanje.

Črni humor je p.d. proti črni resničnosti!

Nekoga bi rada ubila. Samo ne vem koga? Svet je tako pokvarjen, da je moja zgodba povsem brez pomena.
To je govorila sosedova petletnica med igranjem videoigric. Ime ji je bilo Anja. Da ne bo to naš Anders.

Uff, haha, jaz imam dostikrat takšne, pa me včasih res grdo gledajo, meni pa za zjokat smešno. Kaj morem, tako pač funkcioniram. Meni je smešno, pa čeprav je včasih kruto ali nagravžno :))

Ne bi pa naštevala tega, da se kdo ne prepozna.

Meni pravzaprav ni nič smešno in ko mi nekdo prične s trajbanjem vicev, mu v naprej rečem, da ga ne bom poslušal.
Ne vem zakaj bi se čemu smejal. Humor mi je uporaben v toliko, da komu povem resnico. Recimo, da je tumast ali še večkrat tumasta.

A veš enkrat sem srečal eno gospo, ki se je komaj premikala s hoduljo (al kako se že reče tisti zadevi, ki jo pred sabo prestavljaš). In potem greva skupaj čez cesto pa me vpraša, če ji lahko pomagam. “Seveda”, sem rekel, “vam bom jaz tole nesel” Pa sem ji izmaknil tisto hoduljo. Ona pa pade, pa se ubije, hahaha!

Nekateri pač nimajo smisla za humor. Ko jim boš prenehal najedati z vici in jih začel klati bodo boljše volje.

Jaz se pa takim ljudem, kot si ti, čudim. Nekaj takih poznam in si ne predstavljam, kako se počutite, ko vam ni nič smešno. Jaz bi brez smeha umrla, saj skoraj ni dneva, da se ne bi nasmejala kakšni smešni stvari, pa naj bo to vic ali kar en dogodek, komentar, karkoli… Danes sem se nasmejala, ko je eden rekel, da je kupil steklo za šipo. :))))))
Še najraje pa se sama pošalim na svoj račun, bodisi zaradi svojega videza, neznanja, nerodnosti ali česa drugega. Če se v celem dnevu ne spomnim ali ne slišim nič smešnega, moram imeti zelo zelo slab dan, da humor ne pride do mene.

Jaz se pa takim ljudem, kot si ti, čudim. Nekaj takih poznam in si ne predstavljam, kako se počutite, ko vam ni nič smešno. Jaz bi brez smeha umrla, saj skoraj ni dneva, da se ne bi nasmejala kakšni smešni stvari, pa naj bo to vic ali kar en dogodek, komentar, karkoli… Danes sem se nasmejala, ko je eden rekel, da je kupil steklo za šipo. :))))))
Še najraje pa se sama pošalim na svoj račun, bodisi zaradi svojega videza, neznanja, nerodnosti ali česa drugega. Če se v celem dnevu ne spomnim ali ne slišim nič smešnega, moram imeti zelo zelo slab dan, da humor ne pride do mene.[/quote]

Jaz isto! Ni dneca, da se ne bi večkrat nasmejala, da ostanem brez sape. Sodelavki pa vedno solze lijejo, ko se od srca smeji. In to doziviva vsaki dan ppo večkrat.
Potem pa se še doma večkratnasmejim res od srca.moja najstnika take streljata, da mi ni jasno, od kod jih jemljeta.
Včasih se samo spomnim kake situacijske komike in se glasno smejim, še v postelji tik pred spanjem.
Dan brez smeha bi bil zame izgubljeni dan. 😉

New Report

Close