Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sprav’ se k pamet…

Sprav’ se k pamet…

ženska!

No, to sem si rekla pred 10 minutami.
Zakaj?

V pisarno je stopil zunanji sodelavec firme…tipček, ki me vedno premakne, ko ga vidim ali slišim in to je kar pogosto. Slišiva se večkrat na dan, vidiva najmanj enkrat tedensko….
Prišel je pred 20-minutami, mi prinesel neke papirje. Situacija je nanesla, da sva si bila čisto blizu….pismo, ko kar čutiš tisto energijo…poglede…

Stara!!!! Res se sprav’ k seb!!!!!!!:)))))
Jojojoj, kava obvezna!!!

Ja, kontra. Sploh, ko se ženska nagne in mi pogled zdrsi po njenih nogah navzdol… zadnjič ene sploh slišal nisem kaj mi je govorila 🙂

Mhm.

Sem morala pred njim po stopnicah gor…sem kar čutila njegov pogled na sebi…

No tudi meni na delavnem mestu vzame dih kaka dobra ženska in tisti pogled.Se začuti privlačna močna poželjiva energija.

Ojla,
predobro vem, kako to izgleda, pa ni nujno, da je sodelavka…..:)))))

Tvoja situacija je zelo zanimiva, verjemi, da jo velikokdo od nas tudi doživlja ali doživi. Ko enkrat ne boš več slišala, kaj ti govori, vedi, da je še samo korak do “tam”….ali pa še korak ne več.
Prav zato, ker dobesedno čutiš to pretakanje energije ti lahko rečem samo to; poslušaj sebe, svoje srce….in se bo zgodilo, če se bo……

Prijeten dan!

O ja, vem kako to izgleda oz. se občuti… :-)))

A si samska? Pa on?

Očitno bi rada čutila še kaj drugo na/v sebi. 😛

Skušnjava skušnjava… 🙂

Skušnjave ti polepšajo dan :)))

A ne bi bilo dolgčas, če jih ne bi bilo (takšnih in drugačnih)?
Že košček čokolade je lahko skušnjava.

Pof*ukita se.

Kako to, da potem zgine cela tablica čokolade? 🙂

Odvisno pri komu.

Pri meni zgine CELA!!!!!!
Zame čokolada ni skušnjava…. zame je čokolada MUČILNO SREDSTVO!!!!! Če mi jo pokažeš in potem ne daš… uf… znam bit divja ko panter! Tudi ugriznem, hihi…..

A ti, Bea, se pa s koščkom zadovoljiš?????
Blagor tebi….

Odvisno od razpoloženja.

Včasih kar dve…:))

Mam na hladilniku magnetno sliko in v njej je izpisano:
Če v nebesih nimajo čokolade, potem že ne grem tja!

In mislim skrajno resno – jaz sem čokoholik!

Ne se ne bova. Potem ne bo več zanimiv.

Ni ga lepšega kot ugriz v koskico čokolade. Ko okusiš čudovito sladkobo čokolade, ki se ti topi v ustih.

Ni ga tudi lepšega kot si deliti košček čokolade v ustih med poljubom. Ko se tople ustnice z vonjem in okusom po čokoladi topijo na mojih. Ko se strast in okus mešajo v ekstazo. Ahja, nebeško!

Pametna punca, ki točno ve kaj hoče.

Če si moški…. lepo te prosim, a si lahko v naslednjih dveh minutah pred mojimi vrat!?!?!?!?!?!?!
Pa košček čokolade imej med ustnicami………….

🙂

Sem moški ja. Žal mi je, ne morem biti pred tvojimi vrati, ker sem že tuja lastnina. 🙂

Če mi dovoliš, bi pa jemal tvoj komentar kot kompliment.

Tako mahnjena na čxokolado nisem, sem in tja mi pa zapaše.g

New Report

Close