Iskanje
Moja gospa noče , ne želi in ne more izpolnjevati mojih želja…vsekakor je zadeva zrela za kakšnega dobrega terpevta…niti da ne pomislim kaj bi imel za povedat dr Rugelj…..Ampak meni se ne da čakat Ruglja et consortes….
Jaz si želim samo čutnosti….je to res tako nemogoče ????? Prepričan sem da je še kje kakšna prijetnagospa ki si želi malo nežnosti….Ali kje res tako komplicirano ?
Prvi korak je, zlikana in urejena srajca!
To praviš, da imaš še neurejeno, torej, dokler si neurejen, ne pričakuj, da bodo “zrele” gospe kar na dom te vabile!
Durgo, vsaka gospa, ki bi ti ustregla, bi želela, da bi ti to počel zaradi nje, ker je ona nekaj posebnega, ker ti je všeč in si ti njej, zato tak pristop, z malo komercialno vsebino, ni ravno dober.
Če si računal na usmiljenje, nisi dobro napisal sestavka. Nadeni si nov nick in začni tukaj opisovati svoje fantazije, svoje želje…vendar vse v slogu velikega fukača, ki pa ga domača gospa ne razume, vendar pa ne v slogu ponujanja in prosjačenja ampak samo…..kaj hočem sploh povedat???
Delat se moraš nedostopnega frajerja, ki točno ve, kaj ženska rabi:)
Potem se ti bodo same ponujale. Ker ženska noče bit samo ena izmed, ampak rabimo tekmo v smislu….katero bo izbral, katera je boljša, …aja, ne pozabi napisat, da je žena zelo ljubosumna in se boji zate, ker….najraje se borimo za nedosegljive in take, ki jih ena noče spustit. Razočaranih, nedodelanih dedcov, ki jih nobena noče še tako usmiljena gospa ne bo hotela:)
Evo…človek, ustvari si najprej svojo ceno.
Če pa rabiš samo nasvete v smislu dr. Ruglja, pa se js javim za njegovo asistentko….kar povej, kaj te muči, bova še ženi zrihtala mail, pa ji bom dala kak nauk:)
Uh to pa je bila lekcija……draga Mirella , predvidevam da imate kakšno pomembno funkcijo na podrocju marketinga. Psihologija, promocija, pronicljivost , tudi PR vam gre zelo dobro od rok…..kljub mojim letom se moram se marsikaj nauciti…..tudi v vlogi Rugljeve asistenke se kar dobro znajdete….tako mimogrede, off records, v Rugljevem duhu ob vikendih v jutranjih urah rad kolesarim ali pa stopim na Slavnik…..Bi se mi kdo(katera) pridruzila….tudi narava im svoj eroticni naboj….