Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek forum VEGETARIJANSTVO

forum VEGETARIJANSTVO

Odkrila sem forum vegetarijanstvo, vendar ga komaj berem, ker ima tako majhne crke.
Ali lahko velikost crk sama nastimam na svojem racunalniku?

Lep pozdrav in hvala za odgovor!

Lahko … če uporabljaš Internet Exproler potem imaš zgoraj v menujih opcijo View/Text Size/Medium ali Large … poskusi in ugotovi najboljše velikosti.

Če uporabljaš mozillo imaš v zgoraj v menuju opcijo View/Increase Text Size ali kar bližnjico Ctrl in +

Poskusi.

Princ

Hvala za odgovor PrincX, ampak poskusila sem na View/Text Size/Medium ali Large pa vendar se nic ne zgodi.
Bi morala najprej kaj oznacit ali kaj…?

Ne, to bi moralo zadostovati … hmmm. A ostale strani pa normalno bereš? Ima še kdo probleme s forumom vegetarinastvo?

Lp
Princ

Hej saj berem lahko, ampak mi je tecna una oblika crk, pa se manjse so. Take kot bi tipkal s pisalnim strojem (times new roman?).
Niso take kot npr. na tem forumu.
Mogoce pa ze malo slabo vidim 🙂
Moram se malo priblizat monitorju, pa gre.

Lp,…

Jaz sem imela podoben problem. Črke so bile take kot da bi bile tipkane s pisalnim strojem pa še italic povrhu. Človek se vsega navadi. Dokler mi PrincX ni rekel da jaz tole vse čudno vidim in da ne bi smelo biti tako. Se pa ne spomnim točno kaj je bilo takrat narobe z računalnikom. Se mi zdi da mi je moral nekaj v red spraviti.
Ga pobaram kaj je to bilo.
Sicer pa še zdaj vidim drugačne črke kot so na med.over.net-u, ampak vsaj italic niso več :))

New Report

Close