Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu v rit…ali kako naj je prepričam

v rit…ali kako naj je prepričam

….., da

….Ni vredno zavreči tistih nekaj trenutkov takimenovane sreče, ko izgubiš razum, razsodnost…..ko ponovno spoznaš občutke, ki te osrečijo..čeprav bolijo…..
In to smo zaradi tega, ker imaš moža oz.na splošno stalnega partnerja…

Aja…..govorim o zvestobi partnerju?!……predsodki ?….je vredno narediti nasilje nad sabo in biti zvest celo življenje..kak že pravi tisti pregovor….zajebi ga prej kot on tebe..haha..(ps: sory besedica zahebi ni ravno primerna…)

upam, da sem bil dovoj jasen…..khmmm

ps…tisto …v rit..sem mislil…..v rit naj grejo predsodki..haha

***še tole……res misliš, da si ne zaslužiš….da….občutiš ponovno tiste mravljince v tebi, ki zaživijo in tvoj “cvet” vtrajno prebudijo..khmm….
in tisti občutek, ko ga rahlo z bolečino “krivde” sprejmeš vase, vendar že naslednji hip pa močno pritisneš nase….Da končno, tokrat brez krivde potopiš se z njim v vesolje poželenja…kko komaj čakaš da skupaj se potopita globino hrepenenj….

Jutro

leta letijo - iščem stevardeso

Mmmmm…po desetih letih trdnega prepričanja, da kaj takega pa jaz že ne, me je pred enim letom zadelo… In tisti moj dan se spet bliža…

Lp

ehh, razočaran…ti imaš pa res!!! pravi nick…čeprav se mi zdi, da je tole tvoje pisanje posvečeno samo eni osebi, bom vseen mal čvekala…

…nekoč, ko bom “delala končni obračun”, hočem imet misli, ok spomine!!!, ki bodo vredni vsakega nasmeha in trenutka, ko se jih bom spomnila…

tole stanje zaljubljenosti, ki ga ti opisuješ, je čudovit občutek – če ga deliš s pravo osebo…ampak, kako prekleto pravilno je, da te občutke sčasoma zamenja ljubezen…enostavno tako mora bit – divje norenje telesa v fazi zaljubljenosti se mora predati v umirjenost ljubezni… da preživiš!!!…

…hmm, in kako naprej, če postaneš odvisen od “stanja zaljubljenosti”??!!!…

pa naj ti bo srečno!!! :-)))

lp

ups..kako čudno se ob tem počutim…..hahah……

preživeš..vedno…tak ali drugače…to mi lahko verjemaš……ne hecam se…..

ps..od kod pa ti to?..da je namenjno samo eni določeni….no to bi ti delno lahko dal prav…..tud glede nicka…no ja……reciva, da še ne vem, kaj bi sploh rad..hahah

ampak….kaj pa če steverdese še ni?..khmmm

Vredno je izgubiti razum, občutiti mravljince, pozabiti na predsodke.

Pravijo, da se na koncu vedno spominjaš samo lepega, ne bolečine.

Itak, čas dela vedno za nas:)))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

razočaran, ka ti nika ne prckaš?

khmm…Pa ka me ti ščeš naonejati, ali kaš…hiih

pa pa

Razočaran, zakaj misliš da vsi ki so zvesti, ki imajo samo enega partnerja grozno trpijo??? Da ne čutijo mravljincev? Da ne čutijo adrenalina??? Nebi rekla:)
Samo če sta dva znajdliva skupaj, pa je vedno lahko pestro in adrenalinsko:)

Recimo, narediti nekaj, kar vsi mislijo, da ne upas:) sexati v kabini velike blagovnice, ko zenka pomerja obleko za 30 obletnico mature;) hehe
Mravljinci so, samo pohoditi jih je treba;)

LP

U ti mater… 🙂

New Report

Close