pred grem..čez vikend
itak v pozabo……eh………
mogoče pa se me boš spomnila, ko….
***…….sediva…..v ozračju napetost….gledam te, medtem ko srkam zadnje kapljice vina in te opazujem…
Ti si nadaljevala igrico najih oči…… čisto nedočno si pogledovala prosti meni, da bi občutila, kako reagiram na tvoje zapeljevanje….. Zadovoljna s stanjem si nadaljevala, kot da me ni……
Ponovno si pomočila prst v vino, vendar tokrat tvoj prst ni ponovil poti proti ustom, temveč se je ustavil na levi dojki, na bradavici…… kapljica rdečega vina se je razlila po bradavički in temna koža se ti je zasvetila…..začela si igrico, za katero si slutila, da se ne bo tak hitro končala….pričela si se igrati sama s sabo….S prstom si počasi krožila okoli bradavičke, šla zopet po vino in se vrnila, toda tokrat na drugo stran…. Zgodba se je ponovila….
Bil sem kot odprta knjiga, ki je rada prebiraš….Užival sem v takih igircah, opazoval sem, kako se spreminja razpoloženje telesa, kako tvoje bradavičke nabrekajo, kako počasi se tempo dihanja stopnjuje in postaja čedalje globlji in samo slutila sem lahko , kako se ti sramne ustnice povečujejo, nabrekajo, kako ščegtavček počasi toda zanesljivo sili na zrak, med kocinami, kako se rožnata barva tvojega mednožja začenja mokro svetiti. Uživala si v tej igrici strasti………
no pa lep vikend, brez lažne sramežljivosti……saj vendar veste, da najbolj uživate, ko uživa on….hi
ja katero vino je blo? (da si vem kupit 15 litrov) Kako gosto vino bi to moralo bit….sladko…teranov liker? cvicek bi prehitro stekel do popka:)
Pa zakaj neb z mojim, sej nisva se nikol tko….bi blo samo za popestritev:)
Al si ti ti pocel s svojo “zdolgocaseno gospodinjo” vsak dan, da ti je postalo ze dolgocasno doma??
Prestari????
Zame je prestar…vinko vasle:) (je pa sexy;))
dokler so trdi, napeti, crni….niso prestari:))))
sicer je pa cavazza sebastjan star ….okol 33:) kar je ….huuudooooo pravih let zame:)
banderas pa po moje da jih ima okol 40, ker je men spet…sexy, vedno bolj;)
vcas so mi bli pr 30 ze dost stari, da umrejo, zdej pa umre vedno vec mladih (beri over50 starih):)))))