Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskalnik – nemožnost pregleda več zadetkov

Iskalnik – nemožnost pregleda več zadetkov

Zadnje dni se srečujem s problemom na iskalniku, saj ko na določeno temo dobim več zadetkov (na večih straneh), me ob prvem kliku na “več zadetkov” vrže le na prvo stran med.over.net. Do sedaj se to ni nikoli dogajalo . MODERATOR PROSIM POMOČ !!!!

Aly

zivjo!

poskusi prosim ponovno, zdaj ne “nagaja” vec 🙂

hvala za opozorilo!

Lp, M

Meni pa tudi ne uspe nic najti..Sem iskala pod “Krediti” v Tem forumu(življenje,ah življenje)pa za leto in pol nazaj in me vrglo sam na en zadetek in se to ,nekega Racmana,nekaj o plenicah!!!
Da ne recem,ce poskusam prositi za obdobje 3 let,sploh tega ne zmore!

Iskalnik po bazi več kot milijon in pol sporočil, je jasno da ima probleme. Če bi bil iskalec samo vi, potem tudi ne bi bilo težav, ker pa je iskalcev v enem trenutku tudi do 100 ali več, ima težave.

Se trduimo, da bi pojačali kapacitete strojne opreme, kot vsi vemo, pa ta ogromno stanbe. še posebej, če je to neprofiten sistem, se pa trduimo, da vseeno izboljšamo probleme, in zagotovo imamo v mislih tudi vašo pripombo.

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close