Ja res je,
malo smo nadgradili forum in sedaj tista funlcija ne dela, takoj v ponedeljek jo začnem popravljati, saj veste, ko vas je pa toliko, da težko vse popedenam, ampak se vsaj trudim, če ap glih ne morem takoj popravit in če vi ne morete čakat, potem me pa na pivo povabte, pa bomo kakšno novo rekli.
Primož
> glih ne morem takoj popravit in če vi ne morete čakat, potem me
> pa na pivo povabte, pa bomo kakšno novo rekli.
He, he, ne da ne morem čakat, sploh ni tako zelo bistveno (sem se pa navadila), na pivo te povabim kadarkoli, samo če se bomo uspeli časovno uskladiti.
Povabim te pa iz 2 razlogov:
– kar tako, ker si ga zaslužiš, pa ker se že od Božička nismo videli
– ker imam skoraj provokativno vprašanje zate – teme tako podiš s “Starši staršev” na druge forumu, da me počasi že zanima, če imaš izdelano podobo, kaj naj bi na tem forumu ostalo. Rahlo neprivlačno namreč postaja, da se na njem zadržujejo le nasveti o odpiranju novih trgovin, pa o dostopih do trgovin, pa komentiranje televizijskih oddaj, dogodkov v črni kroniki, vsesplošno opravljanje znanih osebnosti, vprašanja kdaj bo nakazan otroški dodatek (čeprav vsi vemo, da ga že iz prejšnjega stoletja nakazujejo 15. v mesecu) … Precej “staroselk” na njem recimo (off line) ugotavlja, da izgublja svojo “draž”, pa tudi “zasvojenosti” se lažje znebiš kot pred nekaj leti 🙁
V bistvu ne kritiziram. Sprašujem te le, če veš, kam tako predalčkanje vodi.
Pa en lep dan (in vikend) – tudi tvojim puncam!
LPM
Težko je reči, če s tem zadanem, je pa dejstvo, da je na tistem forumu, kljub predalčkanju dnevno rpeko 600 sporočil.
Nikakor jih ne smem povečati. Poleg tega pa se iskanje tem obupno upočasni in zato imamo narejeno, blokado, do neke mere ja, naprej ne, iz preprostega razloga, ker bi vsem potem še slabše delalo.
Primož