grešnice
,….no ne čisto dobesodno…da zaj..hahah
recimo, varne skrite za anonimnost in v zavertrju varne partnerske zveze.hahah…..
PA ste uspele kljub vsemu imati kakšne svoje drobne skrivnosti, za katere partner ne ve …….še……..
kaj te vem, recmo kakiga oboževalca naprimer, s katerim se na skrivnem sestajate…. ali pa globoko na dnu omare vibrator- skriti…ali pa še lepše, : akšno (ne)prijetnost iz preteklosti itd. ……
Ali pa spadate v tisto grupo naivnic, ko ste popolnoma vse zaupali, pokazale?
Ker me v tem primeru čudi, da bi se vam zdelo to, da imaš nekaj “čisto svojega, za kar pa res ni nujno, da kadar koli izvedel”, za nekaj PAMETNEGA (” k mislim , da pupa pa mal zasebnosti že mora imeti”) ……..khm……al pa te zaj zaradi tega grize vest in si čisto na koncu, da boš stegnila jezik in mu pavedala…hahahk
no iskrenost?
Vsak clovek ima svoje skrivnosti in za dober zakon so drobne laži nujne:)
Nikakor nebi bilo dobro, da mi mož vsak dan raportira, na katero sodelavko je mislil vceraj ko je drkal, ali da mi pove, da ga je prejsni dan mlada soseda pohotno gledala, on pa ji je mezikal:) tega se pac ne govori ženi.
Žena pa vsaka dobra in oboževalce 😉 in jih bo imela, in bo imela tudi svoje sladke skrivnosti, ki pa niso nek greh…dokler gre za sladkosti, ki nikomur ne skodijo in ga ne prizadanejo, naj le ostanejo skrivnosti:)
Ni dobro da gres s partnerjem po cesti, pa vzdihujes, kako je pa ta tip sexy nabildan,….pa svojega udarjas po napetem trebuscku;)….vsak bi povesil nos:)
Je pa dobrodoslo, ce vidim, da je mojemu se kira vsec, tako tudi jaz dam njemu vedeti, da oci so za gledat in kar je lepo je za pogledat in s tem ko flirtamo, ko letijo pogledi, samo pomeni da smo zdravi:)
Vibrator pa….punce, ne ga skrivat pred njim;) menda ja katera ni tako neumna, da si nebi povecala uporabno vrednost vibratorja:)
Lp