Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje g. Primožu

Vprašanje g. Primožu

G. Primož, lep pozdrav!

Na forumu “Kupim, zamenjam, podarim, prodam,……” smo objavili ponudbo našega podjetja. Glede na to, da smo jo napisali na podlagi nekaterih postov uporabnikov, ki so storitve svojega podjetja na tem forumu (“Kupim, zamenjam,…….”) že objavili, predvidevamo, da je takšno reklamiranje dovoljeno. V kolikor je domneva napačna, vas prosimo za umik naše ponudbe in posta s tega foruma.

Lep pozdrav,

Antal

Nikoli nisem prepovedoval, če je kdo kaj napisal, seveda če je napisal tudi kaj koristnega in ne samo reklamo, ker je vsemu zelo težko slediti, občasno pregledamo in nato tudi pobrišemo. KAkorkoli že, lepo pa je in prav, če me vsaj kontaktirate, tako kot ste me vi, večina namreč tega ne naredi.

Ne samo, da je možna tovrstna reklama, če me kontaktirate, se lahko dogovorimo, tudi za kakšen drug način, ki bo veliko bolj opazen in uspešen.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

In kaj točno imate v mislih?

Po mojem je najbolje , da ga kontaktirate preko maila.
[email protected]

New Report

Close