Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu bo kej na tem?

bo kej na tem?

“Seksualno prebujena ženska je tista, ki zna uporabiti svoje mednožje za začaranje norih dedcev…
Da lahko reče: se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko me pa tudi pokavsaš.
To mora znati. Če tega ne zna, je infaltilna, neuporabna, je kot klada!”
dr. Janez Rugelj

Zdej pa ne takoj užaljeno planit kakšen bolnik da je, ampak lepo prebrat, probat razumet provokacijo in povedati svoje mnenje!

V tem kontekstu mu dam popolnoma prav!!!!

po moje sploh ni treba da je nevem kako prebujena, oni sam da na mednožje pomislijo, se že slinijo kot bernardinci : )

ha, ne vem. Kar nekaj postov nepotešenih žensk sem že prebral npr. da partnerji niso za sex! Od začetka jim sicer nisem verjel, kasneje pa…

Veliko moških,ko ugleda sexi dobro žensko,najprej pomisli kako bi jo dal strastno dol.

pol je s partnerji nekaj narobe

Po moje z obema!

se pravi…da sta izgubljen primer : )

Sicer sem bolj hotel odgovorit na tvojo trditev, da so moški takoj vsi slinasti kot bernardinci…

Še vedno jim ostanemo mi – kot terapevti:-)))))

Mislim da taka zenska, si ze podzavestno najde tudi primernega moskega:)
Ne pokaze prebujenosti v rugljevem smislu ravno vsakem “kekcu” ki se slini okol nje:)

Se pravi da je prebujena zenska privilegij redkih moskih (pravih moskih-kar to ze za katero je):)

in? zakaj si si premislu? : )

Kaj mi pomaga, če vse to znam, če je poleg mene neuporaben moški? Kako pa njih imenuje v tem primeru? Še dobro, da niso vsi moški enaki in nekateri z veseljem slišijo vse to in znajo tudi izkoristiti.:)

Maja dobrodošla.

Nisem si premislil

:)) Hvala.

Vendar si si našla čas tudi za mon,predvidevam.

aha, še zbiraš misli : )

Ne, še vedno trdim, da sta kriva oba!

pustmo ta dva “takriva”, govorimo o ostalih

Ma ja, saj kdaj pa kdaj pokukam še sem gor, ampak je tako bedno, nedomiselno in dolgočasno, da se ne javljam več. Rugelj mi je bil pa vedno “všeč”, pa glede te teme imam vedno kaj za povedati, pa sem se spet malo javila.:))))

Saj tale Rugelj sploh ni tako napačen – razen, da včasih ima mal bolane. Tukaj bi sicer napisal z drugimi besedami, ampak, v principu se strinjam z njim.

V tem besedičenju je povedano tako, kot, da bi samo ženska MORALA znati zrajcati moškega. Kaj pa obratno?
Moški, ki ne zna pripravit ženske do orgazma in do tega, da si noro želi sexa z njim, ni moški in je neuporaben kot klada.

No, no, ni popolnoma res. Neuporaben je mogoče za partnerstvo, neuporaben je za potešitev in zadovoljitev napaljene ženke, za svojo osnovno nalogo (trosenje semena) pa je dovolj dober, pa še čim hitreje mu pride, več otrok lahko zaplodi :-)))))))))).

Šalo na stran – seveda mora moški do obisti poznati žensko, njene potrebe in načine, kako jo zadovoljiti! Žal nas tega ne učijo v osnovni šoli in se do tega znanja moramo sami prebiti – z izkušnjami. Žal so izkušnje včasih boleče in frustrirajoče, tako da kar nekaj moških nikoli ne doseže te stopnje, da bo “tisti, ki zna”. Nekateri pa smo imeli srečo…(vsaj na tem področju…-)))))

lp,
Sreč

Poznam kar nekaj moških, ki imajo sebe za popolnega ljubimca; v resnici pa so veliki egosisti, ki mislijo samo nase. Se srese kot en petelin, špricne , se obrne i že smrči.

New Report

Close