Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož, prosim pomagaj

Primož, prosim pomagaj

Na forumu starši staršem smo zadnje vecere nekoliko (pre)vec klepetale in tako nehote naredile tudi nekaj skode (pri brskanju z iskalnikom in verjetno se kje). Res bi te prosila, ce lahko te poste zbrises, da ne bodo delali “gužve”.

Zanima me tudi, ce bi se dalo odpret kako klepetalnico v povezavi s forumom starsi starsem, saj se mi zdi, da nas je kar nekaj takih, ki rade malce pocvekamo, ženski čvek pa nekako “ne potegne”?

Hvala in LP, Kristjana

Pa si me prehitela.Sem ravno hotela tudi jaz to sprožit,čeprav ne ponočujem preveč.

Primož,prosim,pomagaj nam!

Hvala

tudi jaz bi želela klepetat, pa si doslej nisem upala prav zato, da ne bi vznemirjala drugih..

Punce, kaj pa če kliknete tisti napis klepet tamle?
Se nič ne zgodi? Če se prijavite z nickom, se še vedno nič ne zgodi? Vem, da je na med-u java chat, res pa ne vem ali dela ali ne. To bi bila za vas najboljša opcija. Je hitreje kot, če si takole pošiljate poste dokler ne postanete zaspane:)
Prijetne klepete vam želim.

Lp

Punce, predlagam vam, da si zorganizirate klepetanje preko MSN Messengerja. Zadeve ni težko naložiti in jo je fino uporabljati. Tiste, ki katerimi želiš debatirati, si enostavno vpišeš med svoje stike in takoj, ko se prijaviš gor vidiš njihov status – dosegljive, nedosegljive…

Nekaj nas že veselo klepeta na takšen način 😉

Veselo klepetanje želim :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

hej, špelina@
lahko tole malo bolj natančno razložiš?
LP, poli

MSN je Microsoft. Microsoft je svetovna korporacija, ki ima verjetno že dovolj moči, da zamaje kako državo. Dajte rajši podpirati kaj drugega, no 🙂

Programa za Windows:

Oba lepo delujeta in vas ne zakleneta na eno samo omrežje kot je predlagala Špelin@. 🙂

Žoži napisal:

>
> Punce, kaj pa če kliknete tisti napis klepet tamle?
dela

New Report

Close