Glory hole
Huh, neznanje, neznanje! Samo neznanje!!! 🙂
Glory hole je luknja v steni. Moški je na eni strani, ženska na drugi strani (ni pa nujno da je na drugi strani ženska, lahko je moški pri gayih). Moški potme ponudi svojega pokončnega gospodarja skozi luknjo neznanokomu (no, če je to doma, se ve komu 😉 in onu ali ona na drugi strani se loti obdelave 😉 V ZDA imajo na nekaterih benc. pumpah kar kabince…
to pa resno zdej…v ameriki ( ja, kje pa) majo najstniki podobno zabavo. tipi hodjo okol mize, pod mizo so pa deklce. potem en reče stop, in tam se vstavijo, pol pa v akcijo dekline spodej. to se res dogaja.
mislim, zajebancija je eno, sam tukej gre pa vse mal čez že. aja, pa še to…modeli so prepričani da se aids ne prenaša z oralnim seksom.
dost bedno.
ja ok minister, saj sem rekla, da bom resno reč povedala.
mene je dobesedno šokiralo to. ti bi pa najbrž mirno sprejel, tudi če bi se tvoja hči ob vikendih zabavala s tem ane? ko si tako liberalen in odprt za vse.
doma pa le vrtaj, mogoč bomo pr nas tud. na sosedovo stran : ) najstnikov namreč nimamo pr bajti.
Mislm, a se teb sploh sanja kaj pišeš?
V USA jih imajo na pumpah! Ja pajade!
Drugače pa je enostavno imet te luknje v USA, kjer je vse gips plošča.
Aja, kako bo povprečni moški, v velikosti, tam med 14 in 15 cm lahko je porinil čez slovenski zid, ki je 10-12 cm dedbel???? kolk tiča v najboljši moči še ostane za delo? Pokaž mi eno, ki bi bla vsa vesela, da lahko zid liže 🙂
Realnost ni lepa čednost nobenega ministra.
Še odstopit nočjo….
Živijo – da oživim staro temo 🙂
Jaz sem M, rad vidim in tudi primem lepega tiča. Razen tega me isti spol ne privlači, zato bi mi tole čisto ustrezalo. Pa še kakšno Ž bi kdaj peljal do luknje, da gledam, kako se poigra, in bi se nemara jaz istočasno z njo poigral od zadaj …
Še kakšen interesent ali interesentka za eno slovensko luknjo v zidu?