Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu pohota ?

pohota ?

mislim tisto zdravo, kjer se čuti v zraku.

Zakaj tega ženske ne obvadate!…..

leta letijo - iščem stevardeso

ženske ne obvladamo??? od kje pa spet tebi ta stereotip?

pred 20 leti si tud niso brile pod pazduho…danes pa je vse drugače;)

Razo je učenec še stare šole:-)

hočeš rečt, zakaj tvoja “draga” tega ne obvlada?!… :-)))

čeprav, uporabljanje besede “obvlada” zame ne sovpada s pomenom besede pohota – namreč, če pohota ni vzpodbujena, če do nje ne pride s kemijo al s čim že, je ne moreš obvladovati, ker je preprosto ni!!!…

🙂

…moram bolj definirat: pohota in njeno obladovanje =ok…napačen je način, kako si ti to vprašal – v stilu da NE ZNAMO bit pohotne – sem paše vsa tista kemija, zaljubljenost, ljubezen ipd. težave… :-)))))))

lp

jaz postanem pohotna, ko zavoham mesni burek.

Ni kaj obvladati. Je ali pa ni, ampak pri tem občutku veliko pomaga moški s katerim smo. Je potrebna razlaga zakaj TI misliš, da ženske tega ne “obvladamo”?

maš prav, jep……

mislil sem to…… kak bi to najbolje opisal…..ko poslušam svoje frende, nekako je spolna sla upade..slej ko prej,,pri naših ženskkah (se ppopravljam mirelca, kajne..heheheh)…..in potem pravite, da mate ipčka rade pa to….ampak POHOTA je bila in bo stvar Moških…a ne poznaet tistega reka…da mu gleda k*** iz oči…heheh

no tud jaz tem vidim dokaj resen problem in sem odprt za kakeršen koli predlog ali nasvet (ubistvu prosim za kak predlog ali nasvet, aneda majika…)

kaj pa morem, če bi moški radi sexali večkrat na dan……..sam a doma?…

dej ti jasno povej, kaj te zanima, pa bomo jasno povedale:)
konkretno imaš ti problem s tvojo žensko, al na splošno vsako mine pohota, ki se loti sexat s tabo?

važno je da daš tudi več podatkov, o sebi, o tej, ki ima težave s pohoto…

na splošno pa bi rekla, da tukaj ni rešitve na splošno.
če tvoji ni, potem bodi pošten, pa ji povej, da jo imaš še vedno rad, vendar rabiš ti več sexa in si boš poiskal eno, ki je bolj za te stvari. Živita in delita si še vedno lahko vse kot prej, le da imaš ti še eno čokoladko, tako…parkrat na teden, ki njej ne paše:)

LP

če pa te bi zaj ubogal..polej bi bil spet na istem!

sexat kadar bi ona hotela…hahahah

hoteti morata oba, ker če ne…je vse brezveze:)

Obvladam miško,hi,hi,hi.

hehehe

Ne obvladamo??
O joj, razo…(očitno) nimaš pojma, kaj vse ženske obvladamo…
😉

razocaran napisal:

….ampak POHOTA je bila
> in bo stvar Moških…

Heheh, zihr, ja…:))).

…kaj pa morem, če bi moški radi sexali večkrat na dan……..sam a doma?…

Bejžnobejž s takimi… Vzam se v roke (glede na to kolk postov šibaš tle gor, so tvoje ročice opravilno sposobne), nared nekaj raje zase, če ti le uspe.

Aja, moški bi radi seksali večkrat na dan, ampak raje ne doma…:))).Heheh

New Report

Close