Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen sesalec mi priporočate

Kakšen sesalec mi priporočate

Moram kupiti en sesalec za doma, ne rabim tistih super truper vrhunskih,vodnih, ki za sabo ne pustijo nobene pršice.

Gledal sem tole, http://shop.over.net/philips-fc9320/09-sesalnik

Lahko pa poveste s kom in zakaj ste zadovoljni, da se bom lažje odločil.

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

bosch gl-30 propower 2.0 oz kakgea boscha, ki kotira nad omenjenim modelom.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Bod sodoben moški in nabavi roombo, ono dela ti pa tacajt tukile pošlihtaš sistem.

Mi imamo centralni sesalni sistem. To je edina prava stvar. Vsi ostali sesalci le premetavajo prah po hiši 🙁

Tvoj izbor mi ni všeč. Sesalec ima očitno zbirno posodo za prah, kar je čisto nepraktično. Jaz sem najbolj zadovoljna z vrečkami, ki se menjajo. Tudi priključni kabel je prekratek, če ne živiš v garsonjeri, rabiš daljši kabel. Poglej sesalnike Elektrolux. Solidne cene in kvalitete.

Zate, ki imaš dovolj denarja takega kot je ena malo nazaj pisala, da bi ga rada vrnila in ga prodajajo le na domu. Par tisoč evrov gor ali dol, tudi če ni vreden več kot 100.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Točno takega!

Sssalec je še vedno najbolj praktičen na vrečko, ne pa ta sranja za praznjenje, vržeš vrečko stran i ni potrebno še sesalec prat. Ispod 200 eur pa jaz ne bi kupoval sesalca.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Modri sej ti si pa verjetno kar sam namesto sesalca ane :)))

jaz imam tega
http://www.amazon.de/Dyson-Fluffy-Handstaubsauger-Elektrob{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BCrste-Lithium-Ionen/dp/B00U654VRM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461358849&sr=8-1&keywords=dyson+fluffy

in sesanje je čisto drugačno doživetje. Primeš, posesaš, sprazniš in napolniš za naslednje sesanje. Brez žice, brez škatle, ki se mota pod nogami, skratka priporočam.

Kupi sesalec za naslednjih 10+ let. Vrečke so pase, v tujini sesalcev z vrečkami skorajda ni. Dobro poglej izkaznico, lahko je sesanje razred A, izpuh prahu pa D. To skoraj pomeni, da to kar posesaš vrneš nazaj v prostor razen las in večjih smeti. Če se odločiš za tak sesalec, kot si dal primer, naj ima Hepa filter. Drugače je isto, če smeti kar pometeš.

bolj kot šoldi je vihtig kdo jih štanca. 95 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih je kitajcev v taki in drugačni obleki. dat 200+ e za nekaj kar je naredil čungalunga za neko hudo marko ala elektrolux, hoover, filips in podobno (kupovanje artiklov in limanje blagovnih znamk gor, oz selitev h kitajcem ker gre za nižje rajnge sesalcev) je po moje strel v koleno. Boši so še vedno narejeni pri stricu robiju in tle zadaj ni nekih čudnih poslova. Tko da BSH grupa je še vedno zaupanja vreden brand

problem so vrečke oz cena vrečk in to kar generalno gledano. Bosch ima okej opcijo, in tudi zato sem mu boscha priporočal , ker vsake toliko pride ven z nekoliko večjimi akcijskimi pakungami in si tako lahko pomagaš. Razne variante kot so poceni papirnate zadeve pa imajo slabost da spuščajo malo preveč praha k motorju in na daljši rok lahk zadeva crkne

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ce imas gladka tla, bo dober.

Ce pa imas tepihe, pa ne bo pobral skoraj nicesar.

Za tepihe vzemi pokoncni sesalec, ki ima krtaco, ki se vrti. Ti imajo tudi par prikljuckov za gladke povrsine in za kavce, vendar za gladka tla so nerodni, ceprav imajo nastavek.

IN kljub temu, kar povejo drugi, ti ni treba kupovati ne centralnega sistema, ki je sicer prakticen, a se ta nove cevi rade zasukajo in se sesalec ustavi ali celo pregori pri vsaki malenkosti, ki se zaplete v krtaco, niti ne super dragih sesalcev.

Jaz imam takega, kot si ga dal na sliki in pokoncnega, ker pokoncni kljub nastavku ni prevec prakticen za gladka tla. Ne kupuj takega na vrecke. Kupi takega, kjer samo streses ven.

Primož, ti se ukvarjaš s sesalcem, jaz pa še zs – ja ne znam poslat, kaj šele priponko. Te bom posesal in še centrifugo bom vklopil :)))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Imam cistilni servis. Cistim tudi privat hise. V vsaki hisi imajo drugacen sesalec. Najboljsi so mi ti novejsi sesalci na vrecko. Tisti z zbirno posodo, ki jo je potrebno praznit, mi niso vredu, ker je treba za vsako sesanje cistit tisti stozec v posodi okoli katerega se nabira posesana umazanija in tudi gobo, ki je na filtru je potrebno redo cistit, ce zelis, da sesalec sesa tako kot treba. Pri vreckah je veliko boln enostavno. Ko je polna jo zamenjas z novo. Zelo dobre sesalce na vrecko ima philips in bosch. Cenovno so tudi dokaj ugodni. Do 150€ ze dobis zelo kvaliteten sesalec. Vrecke v povprecju stanejo 10€ in jih imas kar lep cas. To je moje mnenje. Odlocil se bos pa itak sam. Lp

tudi jaz sem za Dyson -že 12. leto, pa dela in zauga kot ko je bil nov. Preživel selitev in vse, kar sodi zraven za posesat.
Tale predlagani je odlična izbira – iz nove generacije, brez žnore, čeprav je investicija, ki se hitro povrne.

Sesalec je kot kosilnica – če je akumulatorska, brez kabla, opraviš delo dosti hitreje, kot s klasično.

Ne kupuj razred izpusta prahu c.
Za manjši denar dobiš precej boljši sesalec že v raznih špar/hofer akcijah – če seveda ne padaš na imena.

Benti ste kratki! Hotel vam je povedati, da kupujte v MON “top šop-u”!

Ejga tovariš, si še vedno v ilegali, oziroma na drugi strani žice. Kaj rigistracija še vedno ni možna?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ejga tovariš, si še vedno v ilegali, oziroma na drugi strani žice. Kaj rigistracija še vedno ni možna?[/quote]
Možna, možna, čeprav se nekomu zdi, da ni tako! Je pa še ena prednost, ki je ne izdam!

Jaz priporočam vodnega! Da ima posodo za vodo. Kakšne vrečke, pa filtre, lepo vas prosim??

Natočiš vodo v posodo sesalca (glej, da je čim lažja za pucat, se pravi enostavna) ….. posesaš in zliješ vso svinjarijo v wece. Potegneš vodo, splahneš posodo in to je to!

Sesalec naj bo čimmanjši in močan, kar se sesanja tiče. Rabiš nastavke: za gladke površine in eno ščetinasto za tapison, tepihe….

In nič drugega, ker se ti samo valja doma!

Jaz imam ROBOCLEAN. Itak me je akviziter nategnil. Za eno škatlo priključkov za šipe in ne vem kaj vse….. imam pod posteljo in nikoli ne rabim! To je v bistvu bolj industrijski sesalec (prevelik), štorast v stanovanju, da ga shraniš…. ali pa da ga prenašaš pred bajto in pucaš avto…..ampak posesa pa orenk.

Naspram prejšnjemu, ki sem ga imela na vrečke – pa ni primerjave. Itak smrdi ta prah iz vrečk…., sploh če imaš kakšno žival v hiši – pa kupovat vrečke – pa jih nisi nikjer več dobil – pa v končni fazi to stane! Pa filter :-)) 5x ga splakneš in je zanič. Novega pa ne boš dobil.

Vodnega, močnega in enostavnega! LP.

jebeš znamke, mi imamo sedaj že 8 let enga popolnoma neznanega cena 29€ in ves čas dela k urca, brez vrečk enostaven da bolj ne more bit, ko bo krepnil kupim novega na isti sistem, če bi bil na vrečke bi verjetno do danes dal več za vrečke kot za sesalec, če bi jih sploh še dobil. Počakaš da jih prodaja Hofer, Eurospin ali Lidl, poceni tam 30-40€ 3 leta garancije, ko krepne v smeti z njim in nabaviš novega.

nč mu ne majka.

Tole se obnese, če res sproti čistiš posodo in ne sesaš nobenega res finega prahu (npr. po kakšni prenovi, to je katastrofa, se vse zapacka). Jaz imam za doma najbolj preprostega Karcherja, kupljen v Bauhausu. Ne zamenjam. Močan, dolg kabel, robusten (plastični deli so res trpežni, tudi če ga vlečeš, cukaš…), okreten (res kvalitetni koleščki) in presentljivo lahek. Po štirih letih je kot nov.

https://www.shop.karcher-slovenija.com/dom-in-vrt/znotraj/vecnamenski-sesalniki/sesalec-mv-2.html

Tole se obnese, če res sproti čistiš posodo in ne sesaš nobenega res finega prahu (npr. po kakšni prenovi, to je katastrofa, se vse zapacka). Jaz imam za doma najbolj preprostega Karcherja, kupljen v Bauhausu. Ne zamenjam. Močan, dolg kabel, robusten (plastični deli so res trpežni, tudi če ga vlečeš, cukaš…), okreten (res kvalitetni koleščki) in presentljivo lahek. Po štirih letih je kot nov.

https://www.shop.karcher-slovenija.com/dom-in-vrt/znotraj/vecnamenski-sesalniki/sesalec-mv-2.html%5B/quote%5D

Hvala, bom kar na roke pucala.

Jaz imam Atlantis od Gorenja. Zakon! Seveda ga je potrebno oprati po vsaki uporabi (vzame cca 5 minut), a stvar ima dobro plat, da nikoli, ampak res prav nikoli ne ostaneš brez vrečk 🙂

_____________________________________________________ Pa kaj, če me ljudje vlačijo po zobeh. Če bi o meni vedeli vse, bi me najbrž pojedli...

New Report

Close