Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 40 let in darilo (še brskala, pa nč našla)

40 let in darilo (še brskala, pa nč našla)

Pozdravljene,

kot je že z naslova razvidno, iščem darilo za 40 let, moški.
Je mož moje dobre prijateljice. Povabljenih nas je nekje 8 – 9 parov in smo nekako za to, da bi mu skupaj kupili darilo, torej je lahko zadeva tud mal dražja. Predloga sta že ročna ura ali dvd snemalnik in predvajalnik. Imate morda še kakšno idejo (kolo, sobno kolo- odpade). Za ženske vedno najdem kako dobro idejo, pri moških se mi pa ustavi.
Želimo pa darilo podarit njemu osebno (tako da kakšna romantična potovanja v dvoje odpadejo).

Hvala za pomoč in imejte se radi.
W.

Polet z balonom z Barja. Dobi diplomo,pa šampanjček.

Meni se DVD predvajalnik in snemalnik dobro darilo, ura pa ne preveč, ker si jo raje vsak izbere po svojem okusu. Lahko jima pa “kupite” tudi kak konec tedna za razvajanje v toplicah.

Mi smo zbirali in kupili slavljencu ležišče Dormeo

Malo pomislite na njegov hobi ali delo, ki ga opravlja, ponavadi se nato hitro dobi ideja ali je tip, ki rad potuje, potem mogoče kakšna karta do kam, če športa, kolesari, kaj takega, če je računalniški tip kaj v tem smislu…ponavadi nam res hobiji ali delo, ki ga človek opravlja dajo dobre ideje kaj kupiti, da bo obdarovanec tega res vesel. Saj ne bo težko, saj ga moraš kar dobro poznati, če je mož tvoje prijateljice, uživajte na zabavi, če je človek za hec, mu ušpičite še kakšno hudomušno zraven darila;))!

Bolj za hec kot zares mu kupite WD40. Po 40. letu je to nujni pripomoček , če kje kaj škripa :-))))))))))))))

Živi in pusti živeti

Bo kar res, kar pravi jazzi. To pa tudi je namen obdarovanja, vsaj jaz na to gledam tako. Največ kar lahko pri obdarovanju naredim je, da intenzivno mislim na obdarovanca, ko zanj izbiram darilo. Pa da ne bom samo teoretizirala: mi smo (pa ravno 40. letnikom) izbrali miceno različico daljnogleda za navdušenega planinca, usnjeno aktovko za zagrizenega podjetnika, tisto reč (ne vem natančno, kako se zadeva imenuje), s katero pod pritiskom ščistiš talkovano dvorišče ali avto ali žlebove, za nekoga, ki mu je v največje veselje urejanje vrta, še enemu take vrste smo kupili sadiko drevesa, ki si jo je že dolgo želel, pa se mu je vedno zdelo predrago, arhivsko vino z letnikom rojstva obdarovanca, ki je, recimo, zbiralec vin … Malce razmislite, pa se vam bo ideja kar sama utrnila …

mami

Lahko tudi hladilno vitrino za vina, ki so za povrhu tudi lahko tudi lep dekor v sobi.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close