v postelji me zadovolji samo 25 cm, pa brez zamere
Tako piše moški voayer.. obseden z batinami drugih.
Ženske so že pred desetletji odkrile, da obstaja Hitachi MagicWand.
Najboljši prijatelj (tudi pred diamanti) in obvezni rekvizit vseh kvalitetnih spolnoljubnih dokumentarčkov (ki jih nekateri, ne vem zakaj, imenujejo po zelenjavi in indijskemu malce abstraktnemu številu: “por-0”)
Tako piše moški voayer.. obseden z batinami drugih.
Ženske so že pred desetletji odkrile, da obstaja Hitachi MagicWand.
Najboljši prijatelj (tudi pred diamanti) in obvezni rekvizit vseh kvalitetnih spolnoljubnih dokumentarčkov (ki jih nekateri, ne vem zakaj, imenujejo po zelenjavi in indijskemu malce abstraktnemu številu: “por-0”)
[/quote]
Jaz pa mislim da je avtorica Srbkinja z enim od najpogostejsih priimkov v Srbiji in mislim da govori resnico ko pravi da jo lahko zadovoljijo le crnci z 25+ cm dolgimi penisi. Ena Srbkinja na drugem forumu je pisala da jo samo crnci z izredno dolgimi in vzdrzljivimi penisi lahko spolno zadovoljijo. Ocitno Srbkinje res nimajo nobenih pomislekov ko se gre za big black cock. Jaz bi celo rekel da one od vseh Balkank dalec najvec seksajo s crnci s cemer seveda ni nic narobe.
Jaz pa mislim da je avtorica Srbkinja z enim od najpogostejsih priimkov v Srbiji in mislim da govori resnico ko pravi da jo lahko zadovoljijo le crnci z 25+ cm dolgimi penisi. Ena Srbkinja na drugem forumu je pisala da jo samo crnci z izredno dolgimi in vzdrzljivimi penisi lahko spolno zadovoljijo. Ocitno Srbkinje res nimajo nobenih pomislekov ko se gre za big black cock. Jaz bi celo rekel da one od vseh Balkank dalec najvec seksajo s crnci s cemer seveda ni nic narobe.
[/quote]
Srbkinje so čisto fajn.. samo ker slovenceljni niso v redni fizični formi, ne znamo usekat (vsaj po mizi).. in imamo raje vlogo domačega hišnega obuvala.. pač to dolgoročno ne gre.
Srbkinje seksualno izzivajo in pričakujejo moški odziv.. kot pravem slovenceljnu, se ti pa zloži kot švicarski nožek – ne glede na dolžino.
Ni pavze pri srbkinji.. in slovencelj se lahko samo še zapije.. ali pa razglasi za prostovoljnega Cuckolda (da kot v starih dobrih časi, težaško delo opravijo črnci).
Ena bivsa sem bil edini belec k ga je mela,pa je rekla da sem mel druzga najvecjega. En je res mel 25 pol sem bil ze jaz, ostali pa tam bolj 13 -16 pa tehnicarji. Res pa je da sem se moral dokazat sej je bila cela rasa v igri…. Tako da uzivaj ce trofnes taprave velikosti zase!
Sex je lep, najlepsi je pa z nekom k ga mas iskreno rad brez bullshita in igric.
slovenka sem, priznam, 11.07.2016 ob 19:05
črnci imajo dolgega, to so dejstva, punce pa rade uživamo.
im black man 🙂 [email protected]